ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ.Μπορέλ για Μιανμάρ: Ζητά την απελευθέρωση της Αούνγκ Σαν Σου Τσι

«Να σεβαστεί τη λαϊκή βούληση»

Ζ.Μπορέλ για Μιανμάρ: Ζητά την απελευθέρωση της Αούνγκ Σαν Σου Τσι

«Καλώ το βιρμανικό καθεστώς να την απελευθερώσει αμέσως και άνευ όρων» τόνισε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διπλωματίας, ζητώντας παράλληλα την απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατούμενων της χώρας.

O επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ κατήγγειλε σήμερα την “άδικη” καταδίκη από τη χούντα της Μιανμάρ της πρώην επικεφαλής της πολιτικής κυβέρνησης Αούνγκ Σαν Σου Τσι σε νέα ποινή φυλάκισης έξι ετών για κατηγορίες διαφθοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Καλώ το βιρμανικό καθεστώς να την απελευθερώσει αμέσως και άνευ όρων, καθώς και όλους τους πολιτικούς κρατούμενους, και να σεβαστεί τη λαϊκή βούληση”, δήλωσε ο Μπορέλ σε μήνυμά του στο Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.