ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δυστύχημα στα Μάταλα: Άνδρας έπεσε από βράχο και σκοτώθηκε

Πρόκειται για έναν 30χρονο

Δυστύχημα στα Μάταλα: Άνδρας έπεσε από βράχο και σκοτώθηκε

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στα Μάταλα στο Ηράκλειο Κρήτης, με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του ύστερα από πτώση από μεγάλο ύψος.

Όπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα το θύμα είναι ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε από τις σπηλιές, όπου βρίσκονται αρκετοί κατασκηνωτές.

Επί τόπου έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο οχήματα και 4 υπαλλήλους από το ΠΚ Μοιρών οι οποίοι ανέσυραν το σώμα του 30χρονου από το δύσβατο σημείο όπου είχε πέσει από ύψος, επάνω στην παραλία των Ματάλων, και τον μετέφεραν στην άσφαλτο όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς όμως κανείς δεν μπόρεσε να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια στον άτυχο άνδρα καθώς είχε ήδη καταλήξει από την πτώση επάνω στα βράχια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα διερευνά το αρμόδιο Αστυνομικό τμήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.