ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Μασκ κατά Τ.Σόρος: «Θέλει να διαβρώσει τον ιστό του ανθρώπινου πολιτισμού – Μισεί την ανθρωπότητα»

Λίγες ώρες μετά τις φήμες ότι ο 92χρονος δισεκατομμυριούχος πέθανε

Ε.Μασκ κατά Τ.Σόρος: «Θέλει να διαβρώσει τον ιστό του ανθρώπινου πολιτισμού – Μισεί την ανθρωπότητα»

Επίθεση κατά του 91χρονου Τζορτζ Σόρος έκανε ο ιδρυτής και CEO της Tesla, αλλά και ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, αφότου το Soros Fund Management πούλησε το ποσοστό μετοχών που κατείχε στην αυτοκινητοβιομηχανία Tesla.

Αρχικά ο Ε.Μασκ έγραψε ότι ο Τζορτζ Σόρος θυμίζει τον «κακό» του κόμικ X-men, Magneto, o οποίος, όπως υποδηλώνει το όνομά του, μπορεί να δημιουργήσει και να ελέγξει μαγνητικά πεδία.

Στην ανάρτηση του Ε.Μασκ απάντησε ο Brian Krassenstein, συγγραφέας και επιχειρηματίας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι εμπειρίες του Magneto διαμόρφωσαν την οπτική του, καθώς και την ενσυναίσθησή του.

Είπε δε ότι ο Τ.Σόρος δέχεται επίθεση «για τις καλές του προθέσεις, διότι ορισμένοι Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι κακές απλώς και μόνο επειδή διαφωνούν με τις πολιτικές πεποιθήσεις του».

Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Ε.Μασκ, ο οποίος απάντησε ότι «υποθέτετε ότι είναι καλές προθέσεις. Δεν είναι. Θέλει να διαβρώσει τον ίδιο τον ιστό του πολιτισμού. Ο Σόρος μισεί την ανθρωπότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε εδώ ότι τις τελευταίες ώρες είχε κυκλοφορήσει φήμη ότι ο Τ.Σόρος πέθανε, κάτι που ο ίδιος δισεκατομμυριούχος διέψευσε με ανάρτησή του. «Οι φήμες ότι έπαθα έμφραγμα είναι εντελώς λανθασμένες. Είμαι ζωντανός και υγιής», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.