ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Μασκ: «Οι γονείς που πραγματοποιούν επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανηλίκους πρέπει να πάνε ισόβια φυλακή»

Μέχρι νωρίς το πρωί της Παρασκευής το tweet είχαν δει περισσότεροι από 1,1 εκατομμύρια άνθρωποι

Ε.Μασκ: «Οι γονείς που πραγματοποιούν επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανηλίκους πρέπει να πάνε ισόβια φυλακή»

Το «αφεντικό» του Twitter, Έλον Μασκ απατώντας σε ένα tweet σχετικά με την απαγόρευση αλλαγής φύλου στη Φλόριντα, ανέφερε πως οι γονείς και οι γιατροί που πραγματοποιούν τέτοιες  επεμβάσεις σε ανηλίκους θα πρέπει καταδικάζονται με ισόβια κάθειρξη.  

«Κάθε γονέας ή γιατρός που στειρώνει ένα παιδί πριν αυτό γίνει ενήλικος με τη συγκατάθεσή του θα πρέπει να πάει ισόβια στη φυλακή», έγραψε στο Twitter.

Μέχρι νωρίς το πρωί της Παρασκευής, το tweet είχαν δει περισσότεροι από 1,1 εκατομμύρια άνθρωποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετές πολιτείες προχωρούν στην απαγόρευση ανάλογων επεμβάσεων σε παιδιά. Η Φλόριντα είναι μόνο μία από τις πολλές πολιτείες που αρνούνται να το επιτρέψουν. Το Τενεσί ψήφισε επίσης πρόσφατα νόμο που απαγορεύει τις χειρουργικές επεμβάσεις και τις ορμόνες για τα παιδιά που επιδιώκουν αλλαγή φύλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.