ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ε.Μασκ: Ως διευθύνων σύμβουλος της X, απαγόρευε τις συναντήσεις άνω των 2 υπαλλήλων

Φοβόταν για ανταρσία

Ε.Μασκ: Ως διευθύνων σύμβουλος της X, απαγόρευε τις συναντήσεις άνω των 2 υπαλλήλων

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Breaking Twitter» δήλωσε στο «Business Insider» ότι ο Έλον Μασκ, όταν ήταν διευθύνων σύμβουλος της X, πρώην Twitter, απαγόρευσε τις συναντήσεις σε περισσότερους από δύο υπαλλήλους.

«Υπάρχουν πολλά παραδείγματα του Έλον, που ξεφεύγουν από τον έλεγχο», δήλωσε ο Ben Mezrich σε συνέντευξή του. «Κάποια στιγμή έγινε τόσο παρανοϊκός, που απαγόρευσε κάθε συνάντηση άνω των δύο υπαλλήλων στο Twitter, επειδή φοβόταν ανταρσία».

Ο Mezrich είπε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla φοβόταν ότι οι εργαζόμενοι θα σαμποτάριζαν τον ιστότοπο και ότι υπήρχε συνωμοσία για να τον «ρίξουν».

Το «Breaking Twitter» επικεντρώνεται στη χαοτική εξαγορά της πλατφόρμας από τον Έλον Μασκ πέρυσι. Ο Mezrich έχει πει ότι απέκτησε «πρόσβαση σε υπαλλήλους του Twitter και σε έμπιστους του Μασκ». 

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο, το «The Verge» ανέφερε ότι οι μεγάλες συναντήσεις είχαν απαγορευτεί στο «σκληροπυρηνικό» Twitter του Έλον Μασκ. Ο Amir Shevat, ο οποίος διαχειριζόταν την πλατφόρμα προγραμματιστών του Twitter, δήλωσε στο πρακτορείο ότι το μήνυμα ήταν «αν το κάνεις αυτό, κινδυνεύεις να απολυθείς».

Οι φόβοι του Μασκ, αν και ακραίοι, μπορεί να μην ήταν εντελώς αβάσιμοι. Ο Mezrich δήλωσε ότι μια ομάδα εργαζομένων σχεδίαζε να παραιτηθεί μαζικά. «Υπήρχαν παρασκηνιακές συζητήσεις που γίνονταν μεταξύ των υπαλλήλων του Twitter, σχετικά με το να βρεθεί ένας τρόπος για να φύγουν όλοι μαζί», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Mezrich δήλωσε ότι η εξαγορά της X από τον Μασκ, σε συνδυασμό με τον έλεγχο και την αντιδημοτικότητα που ακολούθησε, είχε σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχική υγεία του δισεκατομμυριούχου. «Υπάρχουν πολλά παραδείγματα του Έλον που ξέφυγε από τον έλεγχο», είπε. «Νομίζω ότι όταν αισθάνεται στριμωγμένος, αντεπιτίθεται στον κόσμο». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.