ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Μασκ: «Πονάω στον αυχένα, πονάω στην πλάτη» – Στον «αέρα» η μάχη με τον Μ.Ζούκερμπεργκ

Δεν θα γίνει εν τέλει στις 26 Αυγούστου;

Ε.Μασκ: «Πονάω στον αυχένα, πονάω στην πλάτη» – Στον «αέρα» η μάχη με τον Μ.Ζούκερμπεργκ

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση ότι η μάχη ανάμεσα σε Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Έλον Μασκ θα δίνει στις 26 Αυγούστου, ο CEO του «X», υποστηρίζει ότι τον πονάει η πλάτη του. 

Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε ανάρτηση που έκανε στην εφαρμογή Threads δήλωσε «έτοιμος» για έναν αγώνα αλλά όπως τόνισε δεν έχει λάβει ακόμα επιβεβαίωση από τον Έλον Μασκ.

Οι μεγιστάνες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανταλλάσσουν «βολές» στο διαδίκτυο εδώ και εβδομάδες από τότε που ο Μασκ πρότεινε ότι «ήταν έτοιμος για έναν αγώνα σε ρινγκ» εναντίον του CEO της Meta.

Την Κυριακή, ο Μασκ είχε γράψει πως ο αγώνας θα μεταδιδόταν ζωντανά από την πλατφόρμα X (το πρώην Twitter), αλλά τη Δευτέρα «θόλωσε τα νερά» λέγοντας πως ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο πριν παλέψει με τον  Ζούκερμπεργκ, επικαλούμενος προβλήματα στον αυχένα και τη μέση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, ο Μασκ σε σημερινή ανάρτησή του έγραψε ότι «μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση προτού γίνει ο αγώνας» λόγω προβλημάτων στον αυχένα και στην πλάτη του. Ως εκ τούτου, η ακριβής ημερομηνία «είναι στον αέρα». «Μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση πριν από τον αγώνα. Θα το μάθω αυτή την εβδομάδα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλον Μασκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.