ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Εκατομμυριούχος: Η ελληνική ερώτηση στην βρετανική εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού που προσέφερε γέλιο (βίντεο)

«Ποια ήταν η θεά της νίκης κατά την ελληνική μυθολογία;»

Εκατομμυριούχος: Η ελληνική ερώτηση στην βρετανική εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού που προσέφερε γέλιο (βίντεο)

Μια ερώτηση με…άρωμα ελληνικό τέθηκε στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του Ηνωμένου Βασιλείου και σχολιάστηκε όσο καμία άλλη.

Το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά αρκετά χρόνια και μάλιστα τα πηγαίνει εξαιρετικά από άποψη τηλεθέασης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ρόλο του παρουσιαστή. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η ελληνική εκδοχή του παιχνιδιού που «σαρώνει».

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Μεγάλη Βρετανία, όπου αυτή τη στιγμή προβάλλεται η 38η (!) σεζόν του παιχνιδιού. Πρόσφατα μάλιστα ένα επεισόδιο είχε και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ακούσαμε μια ερώτηση που αφορούσε την ελληνική μυθολογία.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Τζέρεμι Κλάρκσον ρώτησε τον παίκτη που καθόταν απέναντί του «ποια ήταν η θεά της νίκης κατά την ελληνική μυθολογία». Oι πιθανές απαντήσεις που του έδωσε αφορούσαν προφανώς γνωστές μάρκες αθλητικών ειδών όπως η Umbro, η Reebok, η Adidas και η Nike.

@millionaire_uk who was the greek god of sportswear? #whowantstobeamillionaire#millionaire#itv #quiz#quizshowfails #jeremyclarkson#mythology#fyp#victory #fails ♬ original sound – Who Wants To Be A Millionaire?

Αν και οι περισσότεροι θα πιστεύαμε πως είναι μια σχετικά απλή ερώτηση, ο Βρετανός παίκτης δυσκολεύτηκε αρκετά. Αρχικά απέκλεισε τη Reebok και την Adidas, ενώ το δίλημμα του ήταν ανάμεσα σε Umbro και Nike. Έκανε, όμως, το λάθος να επιλέξει την πρώτη απάντηση, κάνοντας τον παρουσιαστή να ξεσπάσει στα γέλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, το βίντεο με τη συγκεκριμένη ερώτηση έχει κάνει ήδη πάνω από 2.7 εκατομμύρια προβολές στο Tik Tok, ενώ παραμένει το πιο προβεβλημένο βίντεο στον λογαριασμό του «Εκατομμυριούχου» της Μεγάλης Βρετανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.