ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελβετία: Πρώην ποδοσφαιριστής ομολόγησε ότι σκότωσε μαφιόζο επειδή του χρωστούσε χρήματα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε έρθει σε λεκτική αντιπαράθεση με το θύμα, το οποίο ανήκε σε εγκληματική οργάνωση της Λυών

Ελβετία: Πρώην ποδοσφαιριστής ομολόγησε ότι σκότωσε μαφιόζο επειδή του χρωστούσε χρήματα

Αίσθηση προκαλούν τα νέα από την Ελβετία όπου πρώην ποδοσφαιριστής κατέθεσε στην αστυνομία ότι στις 16 Ιουνίου 2018 σκότωσε έναν 44χρονο μαφιόζο, δίνοντας και διάφορες λεπτομέρειες για το γιατί και το πώς, με τις Αρχές να προσπαθούν να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του ώστε να οδηγηθεί σε δίκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Tribune de Genève», ο πρώην ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, κατέθεσε ότι είχε έρθει σε λεκτική αντιπαράθεση με το θύμα, το οποίο ανήκε σε εγκληματική οργάνωση της Λυών. Ο λόγος ήταν κάποια λεφτά που έπρεπε να πάρει ο πρώην παίκτης, λεφτά που του χρωστούσε ο 44χρονος αλλά δεν του τα έδινε.

Στη συνέχεια της κατάθεσής του, γράφουν οι Ελβετοί, ομολόγησε ότι σκότωσε τον μαφιόζο χτυπώντας τον με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ μέχρι θανάτου, βάζοντας το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και πήγε από το Λυών στη Γενεύη, πριν αποφασίσει, λίγες μέρες μετά, να το ξεφορτωθεί στο Villeneuve, μια μικρή κωμόπολη στην περιοχή Aigle.

Εκεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην κατάθεσή του ο πρώην ποδοσφαιριστής, με μία λέμβο κινήθηκε στη λίμνη και σε κάποιο σημείο ξεφορτώθηκε τη σορό.

Σορός που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, με την αστυνομία να έχει αρχίσει έρευνα προκειμένου να επιβεβαιώσει όσα αναφέρονται στην κατάθεση και μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί ότι όντως εκείνη την ημέρα που αναφέρει είχε νοικιάσει μία λέμβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.