ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα Bulgari στο κέντρο του Παρισιού – Οι δράστες διέφυγαν με λεία εκατομμυρίων ευρώ (βίντεο)

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο πολυτελές κατάστημα Bulgari στο κέντρο του Παρισιού το μεσημέρι του Σαββάτου

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα Bulgari στο κέντρο του Παρισιού – Οι δράστες διέφυγαν με λεία εκατομμυρίων ευρώ (βίντεο)

Ένοπλη ληστεία με λεία αντικείμενα αξίας πολλών εκατομμυρίων σημειώθηκε σε πολυτελές κατάστημα Bulgari στην Place Vendome, στο κέντρο του Παρισιού, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις ληστές έφτασαν στο κατάστημα στις 13:45 τοπική ώρα. Οι δύο από τους δράστες κρατούσαν όπλα,ενώ φέρεται να χτύπησαν έναν φρουρό ασφαλείας.

Η ίδια μπουτίκ Bulgari έγινε στοχός ένοπλης ληστείας το Σεπτέμβριο του 2021, όταν οι κλέφτες έφυγαν με λάφυρα περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο φαίνονται δύο μεγάλες μαύρες μοτοσικλέτες παρκαρισμένες στο πεζοδρόμιο μπροστά από το κοσμηματοπωλείο.

Ένας άνδρας με κράνος, με όπλο και μαύρα ρούχα φαίνεται να στέκεται σαν φρουρός.

Αργότερα, διακρίνονται τρεις άνδρες να φεύγουν με δύο μηχανάκια.

Μετά τη ληστεία του 2021 στο κατάστημα Bulgari, ένας από τους ληστές τραυματίστηκε στο πόδι από έναν αστυνομικό. Συνελήφθη, κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε.

Τον Ιούνιο του 2022, συνελήφθησαν άλλοι δύο ύποπτοι, ηλικίας 26 και 37 ετών τότε. Επίσης τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και τέθηκαν προφυλακιστέοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ιταλικό κοσμηματοπωλείο Bulgari ανήκει στον γαλλικό όμιλο μόδας LVMH.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.