ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακό βίντεο: Πλημμυρισμένα από λουλούδια τα Green Park & Hyde Park στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ

Το βίντεο ανήρτησε στα social media η βασιλική οικογένεια

Εντυπωσιακό βίντεο: Πλημμυρισμένα από λουλούδια τα Green Park & Hyde Park στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ

Ένα εντυπωσιακό βίντεο ανήρτησε η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας στο Instagram, με εικόνες έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ, το Green Park και το Hyde Park μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στα σχετικά πλάνα βλέπουμε τα λουλούδια που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι άφησαν στη μνήμη της εκλιπούσας βασίλισσας.

Μετά την κηδεία, τα λουλούδια απομακρύνθηκαν από τα πάρκα με τη βοήθεια δύο αλόγων, του Heath και του Nobby, που τα μετέφεραν σε καρότσια.

Οι συσκευασίες αφαιρέθηκαν προσεκτικά από τις ανθοδέσμες, οι οποίες στη συνέχεια υπέστησαν ειδική επεξεργασία και πολτοποιήθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αυτός ο πολτός λουλουδιών θα χρησιμοποιηθεί για την καλλιέργεια του εδάφους των Βασιλικών Πάρκων του Λονδίνου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.