ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

O Ε.Μασκ «τρολάρει» σε Β.Ζελένσκι: «Πέρασαν πέντε λεπτά και δεν ζήτησες ένα δισ. δολάρια ακόμα»

Με αφορμή την αναστολή της αμερικανικής βοήθειας προς την Ουκρανία

O Ε.Μασκ «τρολάρει» σε Β.Ζελένσκι: «Πέρασαν πέντε λεπτά και δεν ζήτησες ένα δισ. δολάρια ακόμα»

Mε ένα επικό «τρολάρισμα» σχολίασε την πρώτη αναστολή οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας από τις ΗΠΑ προς την Ουκρανία, ο δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του Χ (πρώην Twitter) Έλον Μασκ.

Συγκεκριμένα ανάρτησε μια φωτογραφία – προϊόν επεξεργασίας photoshop – του Ουκρανού προέδρου Β.Ζελένσκι, ο οποίος δείχνει έτοιμος να «εκραγεί», με την «καυστική» λεζάντα «Όταν πέρασαν 5 λεπτά και δεν ζήτησες ακόμη βοήθεια ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων».

Η ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου διαβάστηκε από εκατομμύρια χρήστες.

Προχθές κατά την ψηφοφορία του Σαββάτου στο Κογκρέσο, εγκρίθηκε το νομοσχέδιο βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης για να αποφευχθεί το «κλείσιμο» της κυβέρνησης (δηλαδή η χρεοκοπία των ΗΠΑ), λίγες ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας και οι Ρεπουμπλικανοί ανάγκασαν τους Δημοκρατικούς να αποσύρουν την πρόσθετη υποστήριξη για την Ουκρανία!

Αφού προσπάθησε και απέτυχε να περάσει πρόταση των Ρεπουμπλικανών που θα περιόριζε τις μη αμυντικές δαπάνες και να θεσπίσει αυστηρές μεταναστευτικές πολιτικές, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακκάρθι, προώθησε ένα νομοσχέδιο χρηματοδότησης το οποίο όμως θα άφηνε εκτός τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια που προβλέπονταν ως επιπρόσθετη βοήθεια για την Ουκρανία.

Αυτή τη βοήθεια την περίμενε εναγωνίως το Κίεβο καθώς κατά την αντεπίθεση του έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος του πολεμικού υλικού, που του είχε διατεθεί από τις δυτικές χώρες για να επιτεθεί κατά των ρωσικών δυνάμεων.

Τώρα πλέον η Ουκρανία θα περιμένει να λάβει το επόμενο πακέτο βοήθειας από τις ΗΠΑ, στα μέσα Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.