ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίσκεψη υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας από τη Βόρεια Κορέα στην Ρωσία: Για εκσυγχρονισμό της αγροτικής παραγωγής

Συζητήσεις για ολική αναδιοργάνωση του πρωτογενούς τομέα

Επίσκεψη υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας από τη Βόρεια Κορέα στην Ρωσία: Για εκσυγχρονισμό της αγροτικής παραγωγής

Βορειοκορεατική αντιπροσωπεία υπό τον επικεφαλής της Επιτροπής Γεωργίας του πανίσχυρου Κόμματος των Εργατών επισκέπτεται τη Ρωσία, μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Ο Ρι Τσολ Μαν, τεχνοκράτης με πολυετή εμπειρία στον γεωργικό τομέα, ηγείται της αντιπροσωπείας που αναχώρησε χθες Σάββατο από τη Βόρεια Κορέα, η οποία αντιμετωπίζει χρόνια επισιτιστική κρίση. Ο ρώσος πρεσβευτής στην Πιονγκγιάνγκ έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι το πρόγραμμα των συναντήσεων του Ρι «είναι πολύ βεβαρημένο».

Οι δεσμοί μεταξύ της Μόσχας και της Πιονγκγιάνγκ έχουν ενισχυθεί σημαντικά μετά την επίσκεψη του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν στη ρωσική Άπω Ανατολή, όπου είχε συνομιλίες τον Σεπτέμβριο με τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Αναφερόμενος τον περασμένο Δεκέμβριο στις προτεραιότητες της πολιτικής του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε αναφερθεί εκτενώς στην ανάγκη ενίσχυσης της αγροτικής παραγωγής, ζητώντας εκσυγχρονισμό των αρδευτικών συστημάτων και των γεωργικών μηχανημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας δεν κρύβουν την ανησυχία τους ότι στο επίκεντρο της προσέγγισης Μόσχας-Πιονγκγιάνγκ είναι η στρατιωτική συνεργασία. Έχουν κατηγορήσει τη Βόρεια Κορέα ότι προμηθεύει τη Ρωσία με στρατιωτικό υλικό που προορίζεται για τον πόλεμο στην Ουκρανία, προκειμένου να εξασφαλίσει ρωσική τεχνογνωσία για την ανάπτυξη του οπλοστασίου της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.