ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έτρωγε μπέργκερ και έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα (φώτο)

Δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε...

Έτρωγε μπέργκερ και έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα (φώτο)

Στην απόφαση να μην φάει ποτέ ξανά απ’ έξω προχώρησε μία γυναίκα από την Αυστραλία, μετά την ανατριχιαστική εμπειρία που είχε με ένα μπέργκερ κοτόπουλου.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η New York Post, η Sophia Mauboy ανατρίχιασε όταν ανακάλυψε ότι το μπέργκερ που είχε σχεδόν φάει, έκρυβε μέσα ένα «ολόκληρο έντομο».

Η Αυστραλή ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες στο Facebook, εκφράζοντας την οργή της για το κατάστημα «Hungry Jacks».

«Είχα φάει τα τρία τέταρτα του μπέργκερ όταν παρατήρησα κάτι κεραίες. Τραβάω το πάνω μέρος από το ψωμάκι και χωρίς πλάκα ένα ολόκληρο έντομο, ένα πράγμα που μοιάζει με σαρανταποδαρούσα», αναφέρει.

«Γλιτώστε την ταλαιπωρία και απλώς μην πάτε εκεί. Είναι απαράδεκτο. Δεν θα παραγγείλω ποτέ ξανά απ’ έξω», προσθέτει στην ανάρτησή της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το έντομο μοιάζει να είναι «ψαλίδα», το οποίο αν νιώσει κάποια απειλή μπορεί να τσιμπήσει με τις πίσω λαβίδες του, κάτι που μπορεί να είναι επώδυνο αλλά όχι δηλητηριώδες.

Μάλιστα, σε λιγότερο από 24 ώρες, η ανάρτησή της κοινοποιήθηκε πάνω από 300 φορές, ενώ τα σχόλια έπεφταν «βροχή».

Μια ανακοίνωση από την αλυσίδα των εστιατορίων επιβεβαίωσε ότι ερευνά τους ισχυρισμούς της γυναίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Hungry Jack έχει λάβει γνώση της ανάρτησης στο Facebook σχετικά με το μπέργκερ που αγοράστηκε από εστιατόριό της και το ερευνά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.