ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έβαλε δωρεάν υαλουρονικό στα χείλη και την «πάτησε» – Τι συνέβη (βίντεο)

«Πήγα να πάω να φτιάξω τα χείλη μου χθες και κάτι κακό συνέβη»

Έβαλε δωρεάν υαλουρονικό στα χείλη και την «πάτησε» – Τι συνέβη (βίντεο)

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει στη μόδα να βάζουν οι γυναίκες υαλουρονικό στα χείλη, ωστόσο αν σκέφτεστε να το κάνετε καλό θα ήταν πρώτα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και μετά ακούστε την ιστορία αυτής της 28χρονης TikToker.

Μια γυναίκα έγινε viral στο TikTok και τρομοκράτησε τους θεατές με τα αποτελέσματα της δωρεάν αλλά επώδυνης διαδικασίας γεμίσματος των χειλιών της με υαλουρονικό.

Τώρα, προειδοποιεί τους άλλους να προσέχουν τις δωρεάν διαδικτυακές προσφορές και να απευθύνονται σε επαγγελματίες ιατρούς.

Η 28χρονη Jessica Burko ενθουσιάστηκε όταν κέρδισε ένα δώρο στο Instagram για δωρεάν γέμισμα. Όμως, αυτό το συναίσθημα δεν κράτησε πολύ.

Η Burko είχε βάλει υαλουρονικό στα χείλη της και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε ξανά κάνει την αισθητική διαδικασία εδώ και περίπου ένα χρόνο πριν πάει για τη δωρεάν ανανέωση.

Αλλά αντί να αποκτήσει ένα ζουμερό αποτέλεσμα, η διαδικασία άφησε στη γυναίκα επώδυνα χείλη που διογκώθηκαν στο «διπλάσιο» από το κανονικό τους μέγεθος. Η μελαχρινή απευθύνθηκε στο TikTok όπου δημοσίευσε φωτογραφίες πριν και μετά που τρόμαξαν τους θεατές. «Πήγα να πάω να φτιάξω τα χείλη μου χθες και κάτι κακό συνέβη», είπε σε ένα βίντεο στο TikTok.


Τα πλάνα την έδειχναν στην κλινική με αναισθητική κρέμα στα χείλη της. Μετά, η ίδια έδειξε τα χείλη της να είναι δραματικά πρησμένα και να έχουν σχεδόν διπλασιαστεί. «Ειλικρινά δεν ξέρω τι πήγε στραβά, είχα φτιάξει τα χείλη μου πολλές φορές», δήλωσε η Burko.

«Αυτός ο γιατρός έκανε ένα δώρο. Αφού μου έκανε την ένεση, κοίταξα στον καθρέφτη και συνειδητοποίησα πόσο πρησμένη ήμουν».

Εξήγησε ότι μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητό της, συνειδητοποίησε ότι τα χείλη της «δεν ήταν φυσιολογικά» και επέστρεψε στον γιατρό, ο οποίος της συνταγογράφησε μια κρέμα, αλλά δυστυχώς δεν έδρασε. «Πονούσα πάρα πολύ, το οποίο ήταν περίεργο γιατί ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να πονάω τόσο», δήλωσε σύμφωνα με το nypost.com.

«Σχεδόν αμέσως μετά, το δέρμα μου έγινε εξαιρετικά κόκκινο. Ήξερα ότι αυτό σίγουρα δεν ήταν φυσιολογικό. Όταν γύρισα σπίτι, τα χείλη μου είχαν το μέγεθος που βλέπετε. Το πρόσωπό μου άρχισε να πρήζεται και να πέφτει». Στο βίντεο, η Burko έδειξε μια γωνία του προσώπου της, για να αποκαλύψει πόσο είχε πρηστεί.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι αργότερα πήγε σε ένα διαφορετικό στούντιο ομορφιάς για να τα φτιάξει ξανά. «Μετά, τα χείλη μου έπεσαν γρήγορα και το πρόσωπό μου κρεμόταν, αλλά μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα επέστρεψα στο φυσιολογικό», είπε.

Ακόμη και μετά την αποτυχημένη διαδικασία, η Burko δεν άφησε για πάντα από τη διαδικασία. «Αυτό που θα έλεγα σε όλους είναι κάντε έρευνα.

Αν βρήκατε κάποιον που εμπιστεύεστε και κάνει καταπληκτική δουλειά, μείνετε μαζί του», συμβούλευσε. «Αν σκοπεύετε να απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε άλλον, φροντίστε να κάνετε ερωτήσεις και να είστε 100% σίγουροι ότι μπορεί να κάνει αυτό που ζητάτε και ξέρει πώς να κάνει τη δουλειά που θέλετε».

@jessicacaileyburko Thank god I’m back to normal #fyp #trending #cosmetics #cosmeticnightmares ♬ Oh No – Kreepa
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.