ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γερμανία: Πρόσφατη φωτιά σε ηλεκτρικό λεωφορείο οδηγεί τις τοπικές κυβερνήσεις να ανακαλέσουν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα

Γερμανία: Πρόσφατη φωτιά σε ηλεκτρικό λεωφορείο οδηγεί τις τοπικές κυβερνήσεις να ανακαλέσουν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα

Αρχίζουν και το ξανασκέφτονται στην Γερμανία για την ηλεκτροκίνηση μετά το σοβαρό ατύχημα που έλαβε χώρα προ ημερών στην Στουτγάρδη όταν ένα ηλεκτρικό λεωφορείο πήρε φωτιά.

Συγκεκριμένα το λεωφορείο έπιασε ξαφνικά φωτιά ενώ βρισκόταν στην φόρτιση με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς αρκετά άλλα λεωφορεία καθώς και ένα μουσείο σπάνιων οχημάτων.

Συνολικά κάηκαν 20 λεωφορείο όταν το ηλεκτροκίνητο λεωφορείο της Mecedes έπιασε φωτιά κατά την φόρτιση του. Μετά από αυτό το ατύχημα, όπως αναφέρει η Die Welt πολλές δημόσιες εταιρείες συγκοινωνιών αποσύρουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα μέχρι να ελεγχθούν τα αίτια που έκαναν το λεωφορείο στην Στουτγάρδη να πάρει φωτιά.

Παρόμοια πυρκαγιά είχε ξεσπάσει τον Ιούνιο σε αποθήκη λεωφορείων στο Ανόβερο, η οποία κατέστρεψε εννέα λεωφορεία. Τα ηλεκτρονικά λεωφορεία ανακλήθηκαν τότε, αλλά αναμένεται να ξαναρχίσουν τα δρομολόγια τους τον Νοέμβριο. Τον Απρίλιο, μια πυρκαγιά στο αμαξοστάσιο του Rheinbahn στο Ντίσελντορφ προκάλεσε ζημιές συνολικής αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι φαίνεται να κερδίζουν πόντους όσοι αμφιβάλλουν για την ασφάλεια της τεχνολογίας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.