ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Σασόλι: «Φριχτά τα νέα του θανάτου 45 ανθρώπων στη Βουλγαρία»

«Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

Ν.Σασόλι: «Φριχτά τα νέα του θανάτου 45 ανθρώπων στη Βουλγαρία»

Συγκλονισμένος ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, με το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλγαρία, εκφράζει τα συλληπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Φριχτά τα νέα του θανάτου 45 ανθρώπων, μεταξύ τους δεκάδες παιδιά, σε τροχαίο δυστύχημα στην Βουλγαρία χθες βράδυ», δήλωσε ο Σασόλι και συνέχισε: «Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Συμπαραστεκόμαστε στη Βουλγαρία και τη Βόρεια Μακεδονία αυτήν την τραγική μέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες το βράδυ, ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στη Βουλγαρία όταν λεωφορείο που μετέφερε τουρίστες, για αδιευκρίνιστο λόγο προσέκρουσε σε μπαριέρες και τυλίχθηκε στις φλόγες προκαλώντας τον θάνατο 45 ανθρώπων. Η τραγική είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.