ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ραγδαίες εξελίξεις: Εμβόλιο ανά 9 μήνες για όλους αλλιώς τέλος τα «προνόμια» λέει η ΕΕ

Το Bloomberg επιβεβαιώνει το pronews.gr

Ραγδαίες εξελίξεις: Εμβόλιο ανά 9 μήνες για όλους αλλιώς τέλος τα «προνόμια» λέει η ΕΕ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg η Κομισιόν αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και θα μπει λήξη ημερομηνίας στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για όλους τους πολίτες.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα προτείνει όριο εννέα μηνών ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τις ταξιδιωτικές μετακινήσεις εντός του ευρωπαϊκού μπλοκ, καθώς και την προτεραιοποίηση των εμβολιασμένων ταξιδιωτών, σύμφωνα με το Bloomberg News.

Πληροφορίες του Bloomberg αναφέρουν επίσης ότι ο εμβολιασμός με τρίτη αναμνηστική δόση θα απαιτείται μετά την παρέλευση των εννέα μηνών από τον αρχικό πλήρη εμβολιασμό.

Η ΕΕ θα συστήσει επίσης στις χώρες μέλη να συνεχίσουν να δέχονται όλους τους ταξιδιώτες που έχουν εμβολιασθεί με εμβόλια που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα προτείνει στις ευρωπαϊκές χώρες να ανοίξουν από τις 10 Ιανουαρίου σε όλους όσοι έχουν εμβολιασθεί με εμβόλια που έχει εγκρίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μετέδωσε το Bloomberg επικαλούμενο περιεχόμενο εγγράφου που έφθασε εις γνώση του.

Το δημοσίευμα του Bloomberg έρχεται μια μέρα μετά την επιστολή που έστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την οποία της πρότεινε να έχει ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους άνω των 60 μόνο αν κάνουν και την τρίτη δόση του εμβολίου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=yWZG7oAaVfo&feature=emb_title&ab_channel=YgeiaNews

Επιβεβαιώνεται λοιπόν το ρεπορτάζ του pronews.gr το οποίο από την Άνοιξη είχε τονίσει ότι πάμε σε μοντέλο με εμβολιασμό ανά 6 ή 8 μήνες για να μπορεί κάποιος να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον οι πολίτες θα πρέπει να κάνουν εμβόλιο ανά 9 μήνες (σύμφωνα με το Bloomberg) για να μπορούν να έχουν το πάσο του εμβολιασμένου και όλα τα «προνόμια» που προσφέρει αυτό.

Γιατί μετά την τρίτη δόση θα έρθει η τέταρτη και μετά η πέμπτη κτλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για άλλη μια φορά ο Κ.Μητσοτάκης λειτούργησε ως «λαγός» του συστήματος που θέλει να επιβάλλει πιστοποιητικά περιορισμού της ελευθερίας των πολιτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.