Τραγωδία στην Ολλανδία: Νεκρός 4χρονος από το Βέλγιο!(φωτογραφία)

Νεκρό βρέθηκε ο 4χρονος από το Βέλγιο, ποιος ήταν ο ύποπτος;

Τραγωδία στην Ολλανδία: Νεκρός 4χρονος από το Βέλγιο!(φωτογραφία)

Το άψυχο σώμα του 4χρονου, θύμα απαγωγής, από το Βέλγιο εντοπίστηκε στην γειτονική Ολλανδία. Οι αρχές θεωρούν βασικό ύποπτο του φρικτού εγκλήματος τον 34χρονο Βέλγο που τον πρόσεχε και ο οποίος συνελήφθη.

Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε σε ένα τεχνητό νησί στην επαρχία Zέελαντ, ενώ δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για τον τρόπο ή τον λόγο, για τον οποίο ο άνδρας αφαίρεσε τη ζωή τους αγοριού.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε εκτίσει οκτώ και δέκα χρόνια κάθειρξης για κακοποίηση παιδιών από το 2010 και τον θάνατο ενός 2χρονου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Belga. Η ποινή του έληξε τον Δεκέμβριο του 2018.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού δεν μπορούσε να τον φροντίζει λόγω προβλήματος υγείας και ζήτησε από μια φίλη της και τον δράστη να το κρατήσουν για ένα βράδυ.

Σύμφωνα με την γυναίκα, το ζευγάρι είχε μείνει και στο παρελθόν μαζί με τον 4χρονο χωρίς κάποιο πρόβλημα και το παιδί ήταν ενθουσιασμένο, που θα τους επισκεπτόταν.

Υποτίθεται πως την επόμενη ημέρα θα παρέδιδαν το αγοράκι στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του , αντ’αυτού το κράτησαν στο σπίτι τους για άλλο ένα βράδυ.

Την επομένη, ο δολοφόνος φέρεται να τσακώθηκε με την σύντροφό του και να πήρε το παιδί με το αυτοκίνητο, ενώ δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της μητέρας.

Στη συνέχεια εκδόθηκε αστυνομικό δελτίο για την εξαφάνισή του και οι Αρχές της Ολλανδίας τον εντόπισαν, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.