Ευρωβουλευτής Μ.Kolakušić: «Χιλιάδες πέθαναν λόγω παρενεργειών – Θανατική ποινή ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

«Καταπέλτης» ο Κροάτης ευρωβουλευτής μιλώντας στον Ε.Μακρόν

Ευρωβουλευτής Μ.Kolakušić: «Χιλιάδες πέθαναν λόγω παρενεργειών – Θανατική ποινή ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Κροάτης ευρωβουλευτής Mislav Kolakušić μιλώντας στον Γάλλο Πρόεδρο, Εμάνουελ Μακρόν, καθώς κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρομοίασε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με θανατική ποινή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρόεδρε Μακρόν, με δεδομένους τους πολλούς περιορισμούς των πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών στη Γαλλία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σας ζητώ μόνο ένα πράγμα: ως πρόεδρος της ΕΕ, σας παρακαλώ να κάνετε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνατε στη Γαλλία.

Είπατε σήμερα ότι είστε υπερήφανος που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ευρώπη. Δεκάδες χιλιάδες πολίτες έχουν πεθάνει λόγω παρενεργειών των εμβολίων. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σημαίνει θανατική ποινή και εκτέλεση για πολλούς Ευρωπαίους πολίτες. Ως εκ τούτου, κάθε πολίτης πρέπει να συνεχίσει να έχει την επιλογή.

Ο φόνος είναι φόνος.

Όσοι από εσάς δεν το γνωρίζετε αυτό και δεν έχετε ενημερωθεί, θα πρέπει να δείτε τα επίσημα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA). Σας ευχαριστώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.