Ως «σούπερ ηρωίδα» φαντάστηκε τη Μπριζίτ Μακρόν, ο Γάλλος τραγουδιστής Ολιβιέ Μίλερ.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, πρωταγωνιστεί με τη μορφή καρτούν στο νέο του βίντεο κλιπ, για το τραγούδι «Brigitte, I love you», που σημαίνει «Μπριζίτ, σε αγαπώ».

Με αυτόν τον τρόπο, ο νεαρός καλλιτέχνης θέλει να δείξει τη στήριξή του στη σύζυγο του Γάλλου Προέδρου, η οποία έχει δεχθεί κατά καιρούς επίθεση για την ηλικία της και για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Εμανουέλ Μακρόν. Ο Πρόεδρος της Γαλλίας είναι 42χρονών, ενώ η Μπριζίτ Μακρόν, 66 χρονών.

Επίσης, η Μπριζίτ Μακρόν μπήκε τον περασμένο Αύγουστο στο στόχαστρο του προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου. Μάλιστα, το σεξιστικό του σχόλιο, είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ενώ του είχε απαντήσει και η ίδια η Μπριζίτ Μακρόν.

Δείτε το βίντεο κλιπ με τη Μπριζίτ Μακρόν:
Ο Ολιβιέ Μίλερ έγραψε αυτό το τραγούδι για να υπερασπιστεί την Μπριζίτ Μακρόν, η οποία στο βίντεο κλιπ μεταμορφώνεται σε… σούπερ γούμαν!

Στο βίντεο κλιπ, η Μπριζίτ Μακρόν, μεταμορφώνεται σε σούπερ ηρωίδα, φορά μάσκα, κατακόκκινες γόβες και μπέρτα με το αρχικό της «Β», ενώ έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις, πετά όπως ο Σούπερμαν και σώζει τον Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!