ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πυρά ακόμα και από Ζ.Κ.Γιούνκερ για τη Σύνοδο Κορυφής: «Αυτός ο προϋπολογισμός στερείται προσανατολισμού προς το μέλλον»

Πυρά ακόμα και από Ζ.Κ.Γιούνκερ για τη Σύνοδο Κορυφής: «Αυτός ο προϋπολογισμός στερείται προσανατολισμού προς το μέλλον»

Επικριτικός ήταν ο πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Zαν-Κλοντ Γιούνκερ αναφορικά με τα αποτελέσματα της τελευταίας Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Λουξεμβουργιανός πολιτικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Ταμείο Ανάπτυξης, δηλώνοντας: «Αυτός ο προϋπολογισμός στερείται προσανατολισμού προς το μέλλον. Σε πολλούς τομείς θα διατίθενται τώρα λιγότερα χρήματα. Εάν τον συγκρίνω με τον τελευταίο πολυετή προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την άνοιξη του 2018, τα χρήματα περικόπτονται πια και μάλιστα τα χρήματα των εκπαιδευτικών ανταλλαγών του προγράμματος Erasmus, της υγείας, της έρευνας, της άμυνας».

Πολλές αντιπαραθέσεις, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, είδαν το «φως» της δημοσιότητας κι αυτό επίσης ενόχλησε τον πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: «Είναι αυτή η νέα άποψη για τη διαφάνεια, να δημοσιοποιείται δηλαδή αμέσως κάθε βαριά φράση, η οποία ανταλλάσσεται; Το κάνουν αυτό ώστε να μπορούν να προσέξουν στην πατρίδα τους ότι συμμετείχαν και αυτοί στο χορό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, παραδέχθηκε πως από τη στιγμή που υπήρξε συμφωνία θα πρέπει να υπάρχει ικανοποίηση. Όπως πρόσθεσε: «Απλώς πρέπει να φανταστείτε τι θα συνέβαινε στις χρηματοπιστωτικές αγορές εάν δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία. Επομένως, αυτή η συμφωνία είναι καλύτερη από καμία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.