ΜΚΟ έστησαν «καταυλισμό» παράνομων μεταναστών στο κέντρο του Παρισίου & η Αστυνομία τον… ισοπέδωσε

ΜΚΟ έστησαν «καταυλισμό» παράνομων μεταναστών στο κέντρο του Παρισίου & η Αστυνομία τον… ισοπέδωσε

«Τακτικές Αθήνας» αποφάσισαν να εφαρμόσουν στο Παρίσι, ΜΚΟ και ομάδες υποστήριξης των παράνομων μεταναστών, στήνοντας έναν καταυλισμό με σκηνές για περίπου 450 άτομα στο Place de la Republique, χθες Δευτέρα.

Προφανώς η «εμπειρία» του τι συμβαίνει στην Ελλάδα, με την κυβέρνηση να δημιουργεί συνεχώς «κέντρα παράνομων μεταναστών» κάθε φορά που αριστερίστικες οργανώσεις και ΜΚΟ εγκαθιστούν ομάδες μεταναστών π.χ. στην πλατεία Βικτωρίας, τους οδήγησε σε αυτή την κίνηση.

Η αντίδραση όμως της γαλλικής αστυνομίας ήταν άμεση και μονάδες της έφτασαν στην σκηνή και ξεκίνησαν να ξηλώνουν τον καταλισμό.

Κάποιοι παράνομοι μετανάστες και υποστηρικτές τους αρνήθηκαν να φύγουν με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις, ενώ στο πλευρό τους στάθηκαν και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Οι οργανώσεις που τους στηρίζουν απαιτούσαν -όπως και στην Ελλάδα – 1000 τουλάχιστον άμεσες θέσεις φιλοξενίας για «άστεγους μετανάστες» και την εγκαθίδρυση ενός συστήματος άμεσης υποδοχής.
Όπως εδώ απαιτούν «στέγαση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.