ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολλανδία: Ενέκριναν την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ παρά την αντίθετη απόφαση του Δικαστηρίου

Ολλανδία: Ενέκριναν την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ παρά την αντίθετη απόφαση του  Δικαστηρίου

Η Γερουσία της Ολλανδίας ενέκρινε το βράδυ της Παρασκευής νομοσχέδιο που είχε υποβάλει, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, η κυβέρνηση, προκειμένου να παραμείνει σε ισχύ το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας στη χώρα.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε με ψήφους 45 υπέρ έναντι 13 κατά και διασφαλίζει ότι θα διατηρηθεί το μέτρο αυτό, το οποίο είχε κριθεί άκυρο από δικαστήριο στις αρχές της εβδομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικαστήριο είχε διατάξει την κυβέρνηση να άρει αμέσως την απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες, κρίνοντας ότι ο νόμος στον οποίο βασίστηκε δεν αφορούσε τέτοιες περιπτώσεις. Αμέσως μετά η κυβέρνηση άσκησε έφεση και η εφαρμογή της απόφασης ανεστάλη μέχρι να αποφανθεί το Εφετείο. Με την έγκριση του νέου νόμου, φαίνεται ότι το μέτρο θα διατηρηθεί, όποια και αν είναι η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, η οποία θα ανακοινωθεί στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.