ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ε.Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω» -Τι είπε στον Μ.Δημητρακόπουλο

«Η απόφαση αποφυλάκισης του Φραντσέσκο Τζόρτζι έχει παρθεί εδώ και 10 ημέρες και το γνωρίζαμε»

Ε.Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω» -Τι είπε στον Μ.Δημητρακόπουλο

Τα λόγια της Εύας Καϊλή, μετά την αποφυλάκιση του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι, μετέφερε ο δικηγόρος της, Μ. Δημητρακόπουλος, τονίζοντας πως η ίδια «είναι χαρούμενη που το παιδί της θα είναι με τον πατέρα του».

Ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ανέφερε πως «η απόφαση αποφυλάκισης του Φραντσέσκο Τζόρτζι έχει παρθεί εδώ και 10 ημέρες και το γνωρίζαμε, καθώς μας το είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος. Ο Τζόρτζι θα αφεθεί ελεύθερος επειδή συνεργάστηκε με τις δικαστικές και τις εισαγγελικές αρχές στις Βρυξέλλες».

Όσον αφορά την αντίδραση της Εύας Καϊλή, μετά την αποφυλάκιση του συντρόφου της, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως «δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού της. Χάρηκε που στα γενέθλια της κόρης τους ο πατέρας της θα είναι μαζί της. Αυτή είναι η ανθρώπινη αντίδραση».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μετέφερε τα λόγια της Εύας Καϊλή μέσα από τις φυλακές. «Δεν πρόκειται, ό,τι και να γίνει, να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Ιδιαίτερα τώρα που είναι ο πατέρας της κοντά, μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος. Μου λείπει το παιδί μου, αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω» είπε στον κ. Δημητρακόπουλο.

«Εάν η υπόθεση ήταν ”δεμένη” δεν θα περνούσαν το μήνυμα στον Βέλγο συνήγορο να ομολογήσει η Εύα Καϊλή», ανέφερε ο δικηγόρος.

Για όσα φέρεται να υποστήριξε ο Αντόνιο Παντσέρι, αναφορικά με προεκλογική χρηματοδότηση της Εύας Καϊλή, ο κ. Δημητρακόπουλος υπογράμμισε ότι «ο Παντσέρι τα είπε αυτά και εξασφάλισε ασυλία δική του, της γυναίκας του και της κόρης του», ενώ πρόσθεσε ότι «από εκεί που οι Αρχές θεωρούσαν τον Παντσέρι αφερέγγυο, ξαφνικά έγινε αξιόπιστος». «Υπάρχει μία επιλεκτική διαρροή της δικογραφίας εις βάρος της κυρίας Καϊλή», επισήμανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Τέλος, ο δικηγόρος είπε ότι με την αποφυλάκιση Τζόρτζι και Παντσέρι «γκρεμίζεται το επιχείρημα ότι αν αφεθεί ελεύθερη θα καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία. Ο Τζόρτζι τι θα κάνει; Θα τα ποτίζει; Ο Παντσέρι τι θα κάνει;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.