
Την έντονη ανησυχία της ΕΕ σχετικά με την κλιμάκωση της νέας κρίσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν, εξέφρασε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάγια Κάλας.
Η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας Κάγια Κάλας εξέφρασε σήμερα Τετάρτη την ανησυχία της για την κλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν.
«Είναι πολύ ανησυχητικά όσα συμβαίνουν εκεί. Είναι σαφές πως αυτός ο πόλεμος δεν είναι καλός για κανέναν», είπε η Κάλας κατά την άφιξή της στην άτυπη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στη Βαρσοβία. «Προσπαθούμε να μεσολαβήσουμε και να μειώσουμε τις εντάσεις», συμπλήρωσε.
«Καταδικάζω την τρομοκρατία σε οποιαδήποτε μορφή. Αυτό είναι επίσης πολύ σαφές. Ωστόσο, πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε από εδώ και πέρα για να μειώσουμε τις εντάσεις», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.