ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εύα Καϊλή: «Και κομμάτια να με κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει»

Η Καϊλή για ακόμη μία φορά αρνήθηκε ότι είχε την παραμικρή συμμετοχή στο Σκάνδαλο Κατάρ

Εύα Καϊλή: «Και κομμάτια να με κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει»

Στη φυλακή θα παραμείνει η Εύα Καϊλή για το Σκάνδαλο Κατάρ, όπως αποφάσισαν οι βελγικές αρχές. Η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής θα μπορέσει εκ νέου να ζητήσει την αποφυλάκισή της σε έναν μήνα.

«Ματαιοπονούν» τονίζει σε δήλωσή της η Εύα Καϊλή μετά τις εξελίξεις της Πέμπτης, οπότε και το προδικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να παραμείνει στη φυλακή.

Η Εύα Καϊλή δήλωσε στο OPEN ότι «ματαιοπονούν. Και κομμάτια να με κάνουν δεν πρόκειται να παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει».

Η Καϊλή εμφανίστηκε εμφανώς αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη και για τα δέκα λεπτά που μίλησε έβαλε αρκετές φορές τα κλάματα όταν μίλησε για το παιδί της το οποίο ζήτησε να είναι μαζί της κάτι που δεν αποδέχτηκε το δικαστήριο.

Για ακόμη μία φορά αρνήθηκε ότι είχε την παραμικρή συμμετοχή και όλα τα πληρώνει εξαιτίας των επιλογών του συντρόφου της.

Από εκεί και πέρα το αίτημα της να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι δεν έγινε δεκτό καθώς οι δικαστές έκριναν ότι παραμένει ύποπτη φυγής και ότι μπορεί με την αποφυλάκισή της να αλλοιώσει στοιχεία τη δικογραφίας.

Μάλιστα θεωρείται ότι καταλυτικό ρόλο έπαιξε το γεγονός της συνεργασίας του Παντσέρι με τι αρχές καθώς τις επόμενες ώρες θα αρχίσει να αποκαλύπτει τα μυστικά μονοπάτια του κυκλώματος και κρίθηκε ότι η κυρία Καϊλή πρέπει να μείνει στη φυλακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.