Εύα Καϊλή: Πάρτι μασκέ για την κόρη της στη φυλακή

Την Τρίτη ο πατέρας της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου επισκέφτηκε στις φυλακές και τον Φ.Τζόρτζι

Εύα Καϊλή: Πάρτι μασκέ για την κόρη της στη φυλακή

Η Εύα Καϊλή είδε σήμερα στις φυλακές του Χάρεν την κόρη της όπου οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει μασκέ πάρτι για τα παιδιά των κρατουμένων.

Την επισκέφθηκε μαζί με τον πατέρα της, Αλέξανδρο, ο οποίος χθες πήγε και στον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, στις φυλακές όπου κρατείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κόρη της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζόρτζι ντύθηκε μονόκερος ενώ έγινε και ιδιαίτερη γιορτή αφού την ερχόμενη Παρασκευή έχει τα γενέθλιά της καθώς γίνεται 2 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.