ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύα Καϊλή: «Θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της» λέει ο δικηγόρος της

Ξεκίνησε η ακρόαση της Καϊλή, στην οποία ο δικηγόρος της θα αιτηθεί την αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους

Εύα Καϊλή: «Θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της» λέει ο δικηγόρος της

Ο γνωστός και ως «δικηγόρος του διαβόλου» Σβεν Μαρί ανέλαβε την υπεράσπιση της Εύας Καϊλή, ο οποίος στη σημερινή ακρόαση από το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών θα αιτηθεί την αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους.

Η ακρόαση της Ευρωβουλευτού ξεκίνησε στις 14:30, ενώ πριν μπουν στην αίθουσα ο νέος δικηγόρος της τόνισε πως το παιδί της την χρειάζεται. «Είναι μητέρα ενός παιδιού που αυτή τη στιγμή το έχει ο παππούς της. Η θέση της Εύας Καϊλή είναι στο σπίτι. Θα ζητήσουμε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της», είπε.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η σημερινή διαδικασία διαφέρει από τις προηγούμενες, καθώς απουσιάζει ο Βέλγος εισαγγελέας διαφθοράς, Μισέλ Κλεζ, που ήταν ο επικεφαλής της επιχείρησης που οδήγησε στις συλλήψεις για το σκάνδαλο Κατάρ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αιτία της απουσίας Κλεζ είναι το αίτημα εξαίρεσης το οποίο κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης (16/2) ο δικηγόρος του συλληφθέντα για το σκάνδαλο ευρωβουλευτή, Μαρκ Ταραμπέλα.

Όπως αναφέρεται, αν η απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου είναι εκ νέου αρνητική για την Εύα Καϊλή, τότε η υπόθεσή της θα συζητηθεί εκ νέου μετά από δύο μήνες και όχι έναν όπως είχε συμβεί τις προηγούμενες δύο φορές.

Παρόλα αυτά, η πλευρά της πολιτικού διατηρεί το δικαίωμα υποβολής έφεσης εντός 24 ωρών μετά την απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.