ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μικ Γουάλας στην Ευρωβουλή: «Οι αγωγοί Nord Stream ανατινάχθηκαν με εντολή Τζο Μπάιντεν»

Καταπέλτης ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής

Μικ Γουάλας στην Ευρωβουλή: «Οι αγωγοί Nord Stream ανατινάχθηκαν με εντολή Τζο Μπάιντεν»

Καταπέλτης στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής Mick Wallace ο οποίος αναφέρθηκε στην δολιοφθορά και την καταστροφή των αγωγών Nord Stream για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κατόπιν εντολής του Τζο Μπάιντεν.

Μιλώντας σε συνεδρίαση στην ευρωβουλής ο Wallace αναφέρθηκε στην έρευνα του Αμερικανού δημοσιογράφου  Seymour Hersh ο οποίος ανέφερε ότι η ανατίναξη των αγωγών Nord Stream έγινε κατόπιν εντολής Μπάιντεν.

 «Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανέφερε ότι ήταν εξέχουσας σημασίας να ερευνήσει η ΕΕ τις επιθέσεις στους αγωγούς Nord Stream, και ότι οποιαδήποτε κατευθυνόμενη ενέργεια κατά των αγωγών ή δολιοφθορά θα ήταν απαράδεκτη και θα οδηγούσε στην πιο σκληρή απάντηση», είπε καταρχήν ο Mick Wallace, για να συνεχίσει:

«Ο βραβευμένος με βραβείο Πούλιτζερ δημοσιογράφος Seymour Hersh, πιθανότερα ο πλέον μαχητικός ρεπόρτερ στον κόσμο δημοσιεύαμε μια μελέτη η οποία αναφέρει ότι με εντολή Μπάιντεν και τη συνεργασία της Νορβηγίας οι ΗΠΑ ανατίναξαν τους αγωγούς Nord Stream.

Ο Hersh έχει ένα μακρύ ιστορικό δημοσιογραφικής ακεραιότητας.

Αυτό το σαμποτάζ ήταν μια προμελετημένη τρομοκρατική επίθεση, κατά κρίσιμων ευρωπαϊκών υποδομών.

Ήταν παράλληλα μια περιβαλλοντολογική τρομοκρατική πράξη.

Ενδιαφέρεται η ΕΕ για την επίθεση αυτή, ποιος την έκανε ή θέλει να γνωρίζει;

Ο Hersh λέει ότι οι ΗΠΑ το έκανε. Τους ρωτήσατε, εάν το έκαναν;  

Τους ρωτήσατε, ή δεν ρωτάτε πλέον. Πως έχουμε γίνει τόσο δουλικοί, πόσο η ΕΕ έχει γίνειο τόσο δουλική   απέναντι στην αμερικανική αυτοκρατορία, τόσο πολύ που δεν τους ρωτάτε καν εάν το έχουν κάνει;», κατέληξε ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής.

Ο Mick Wallace  είναι Ιρλανδός πολιτικός που είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) από τον Ιούλιο του 2019. Είναι μέλος του Independents 4 Change, μέρος του The Left στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.