ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Νέα αποκάλυψη για την Εύα Καϊλή: Προσέγγισε και Γερμανό ευρωβουλευτή για το Κατάρ

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο διαφθοράς στο οποίο εμπλέκεται η Εύα Καϊλή

Νέα αποκάλυψη για την Εύα Καϊλή: Προσέγγισε και Γερμανό ευρωβουλευτή για το Κατάρ

Μετά τον Κύπριο ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά, ο οποίος ανέφερε τις προηγούμενες μέρες ότι η Εύα Καϊλή τον είχε προσεγγίσει για να ψηφίσει τροπολογίες που αφορούσαν το Κατάρ, άλλος ένας ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής τον πλησίασε.

Ειδικότερα, ο Έρικ Μαρκουάρντ, ο Γερμανός ευρωβουλευτής των Πρασίνων και εισηγητής στην πρόταση για τη διευκόλυνση της έκδοσης βίζας με το Κατάρ, ανάφερε σε συνέτευξή του στον ΣΚΑΪ ότι η Εύα Καϊλή τον προσέγγισε με στόχο να επηρεάσει το περιέχομενο του νομοσχεδίου υπέρ των συμφερόντων του Κατάρ, ενώ δήλωσε σοκαρισμένος από αυτό το σκάνδαλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ζήτησε να συναντηθούμε πολλές φορές για να μάθει τι κατάσταση επικρατεί σχετικά με το Κατάρ. Αυτό που ήταν ασυνήθιστο είναι ότι υποστήριξε σε μεγάλο βαθμό την ταχεία απελευθέρωση της βίζας για το Κατάρ και ότι δεν ήταν υπέρ τόσων πολλών όρων για το Κατάρ», είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.