ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Τζεντιλόνι: «Περαιτέρω κυρώσεις κατά της Μόσχας που δεν θα επηρεάσουν την ενέργεια εξετάζουν οι Βρυξέλλες»

Τι δήλωσε ο ο επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ

Π.Τζεντιλόνι: «Περαιτέρω κυρώσεις κατά της Μόσχας που δεν θα επηρεάσουν την ενέργεια εξετάζουν οι Βρυξέλλες»

Για περεταίρω κυρώσεις κατά της Μόσχας από την ΕΕ έκανε λόγο ο Πάολο Τζεντιλόνι.

Τζεντιλόνι για επιπλέων κυρώσεις στη Μόσχα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει περαιτέρω κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, όμως οποιαδήποτε πρόσθετα μέτρα δεν θα επηρεάσουν τον ενεργειακό τομέα, δήλωσε σήμερα στο Τσερνόμπιο ο επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ Πάολο Τζεντιλόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι 27 χώρες μέλη της ΕΕ θα αντιμετωπίσουν μια επιβράδυνση της ανάπτυξης εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά όχι ύφεση, πρόσθεσε, λέγοντας ότι η πρόβλεψη για ανάπτυξη 4% είναι υπερβολικά αισιόδοξη και η ΕΕ δεν θα την επιτύχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.