ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προσφυγή από την Ε.Καϊλή: Καταγγέλλει βiαιη παραβίαση ασυλίας

Τι υποστηρίζουν οι δικηγόροι της

Προσφυγή από την Ε.Καϊλή: Καταγγέλλει βiαιη παραβίαση ασυλίας

Αν γίνει δεκτή η προσφυγή της Ε.Καϊλή τότε θα ακυρωθεί η προδικαστική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα, βίαιη παραβίαση της ασυλίας της καταγγέλλει η Εύα Καϊλή. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, όπως μετέδωσε ο Alpha, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής τελούσε υπό παρακολούθηση από τo 2022 από τις μυστικές υπηρεσίες, ενώ ήταν μέλος της επιτροπής που ερευνούσε την υπόθεση των παρακολουθήσεων ευρωπαίων αξιωματούχων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν μέχρι και τον ανακριτή Κλες, του δικαστικού λειτουργού που χειρίζεται στην υπόθεση του Qatar Gate.

Σε ανακοίνωσή τους, οι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κάποιο σενάριο συνωοσίας, αλλά αποκαλύπτεται ότι η Εύα Καϊλη έπεσε θύμα των γεωπολιτικών συκρούσεων του αραβικού Κόλπου, της Βόρειας Αφρικής της αραβικής χερσονήσου, που έχουν εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα της Ευρώπης, τις Βρυξέλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν γίνει δεκτή η προσφυγή της τότε σύμφωνα με τους δικηγόρους της ακυρώνεται η προδικαστική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.