ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκάνδαλο Κατάρ: Ο Μ.Ταραμπέλα καταγγέλλει τον Α.Παντσέρι – Λέει ότι ο… πρώην κολλητός του τον πρόδωσε (βίντεο)

Ο Ταραμπέλα με «σπασμένη» τη φωνή μίλησε στους δημοσιογράφους για το Σκάνδαλο Κατάρ

Σκάνδαλο Κατάρ: Ο Μ.Ταραμπέλα καταγγέλλει τον Α.Παντσέρι – Λέει ότι ο… πρώην κολλητός του τον πρόδωσε (βίντεο)

Με τη φωνή «σπασμένη» από τη συγκίνηση, ο Bέλγος ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα, ένας από τους υπόπτους του Σκανδάλου Κατάρ, υπεραμύνθηκε σήμερα της αθωότητάς του και κατήγγειλε τη στάση του Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, του «μεταμελημένου» της υπόθεσης και σοσιαλιστή «κολλητού του», τον οποίο κατηγορεί ότι έριξε ο όνομά του βορά στους ανακριτές.

Φυσιογνωμία της γαλλόφωνης πολιτικής σκηνής του Βελγίου εδώ και 30 χρόνια, ο 60χρονος Ταραμπέλα μίλησε στους δημοσιογράφους στο γραφείο του δικηγόρου του στη Λιέγη (ανατολικό Βέλγιο) την επομένη της αφαίρεσης του ηλεκτρονικού βραχιολιού του από τον δικαστικό που έχει αναλάβει την υπόθεση, τον Μισέλ Κλεζ.

Διακηρύσσοντας και πάλι την αθωότητά του έναντι των υποψιών για διαφθορά, υποστήριξε πως κατηγορήθηκε «μόνο και μόνο στη βάση» δηλώσεων του Παντσέρι, «ο οποίος έριξε το όνομά μου βορά με την ελπίδα να μην κατασπαραχθεί ο ίδιος».

«Κάποια μέρα όλοι μας έχουμε απογοητευθεί από κάποιο φίλο που είπε ψέματα, αλλά ευτυχώς πολύ λίγοι πλήρωσαν αυτό το ψέμα με μήνες φυλακής», συνέχισε ο Ταραμπέλα, ο οποίος ανέγνωσε ένα κείμενο που είχε συνταχθεί εκ των προτέρων και στη συνέχεια βγήκε από το δωμάτιο χωρίς να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος εξήγησε πως ο Παντσέρι, Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής (2004-2019) που έγινε διευθυντής μη κυβερνητικής οργάνωσης, ήταν γι’ αυτόν «ένας κολλητός από παλιά», με τον οποίο μιλούσε τακτικά για το ποδόσφαιρο, το κοινό τους πάθος, και ιδιαίτερα για το ιταλικό πρωτάθλημα. «Έπεσα από τα σύννεφα» όταν συνελήφθη στις 9 Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.