ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Σκάνδαλο Κατάρ: Συνεχίζονται οι διεθνείς αποκαλύψεις για τον ρόλο του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Τα αδιευκρίνιστα ποσά φαίνεται ότι δε γίνονται αποδεκτά στην Ευρώπη, σε αντίθεση με την Ελλάδα

Σκάνδαλο Κατάρ: Συνεχίζονται οι διεθνείς αποκαλύψεις για τον ρόλο του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Η La Stampa επανερχόμενη στην υπόθεση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, τονίζει σε άρθρο της: «Μια εκδήλωση στην Ελλάδα, η εισαγωγική ομιλία σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο και ένα άρθρο δημοσιευμένο στο διαδίκτυο: Αυτά είναι τα μόνα δημόσια ίχνη της “προωθητικής δραστηριότητας” της ΜΚΟ Fight Impunity για την οποία ο πρώην επίτροπος Αβραμόπουλος εισέπραξε αμοιβή 60 χιλιάδων ευρώ».

Τα αδιευκρίνιστα ποσά φαίνεται ότι δε γίνονται αποδεκτά στην Ευρώπη, σε αντίθεση με την Ελλάδα.

Η ομολογία του πρώην επιτρόπου ότι εισέπραξε 60.000 € σε ένα χρόνο από την ΜΚΟ η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας για το σκάνδαλο του Κατάρ, ενώ πλέον διερευνάται από τις αρχές για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διασπορά «μίζας», κάνει τους Ιταλούς δημοσιογράφους να διερευνούν σε βάθος ποια ακριβώς ήταν η δραστηριότητα του.

Παρόμοια τα ερωτήματα που θέτει και η Ιταλική Huffington Post Που μάλιστα βάζει στο κάδρο και την πρόεδρο της κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν η οποία είχε δώσει το πράσινο φως στον Δημήτρη Αβραμόπουλο για την συμμετοχή του στην διερευνώμενη ΜΚΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.