ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σκάνδαλο Κατάρ: Τα ερωτήματα που προκύπτουν από την κοινή «διαμονή» του Φ.Τζόρτζι και του Α.Παντσέρι στο ίδιο κελί

Ο Αντόνιο Παντσέρι έχει υπογράψει σύμφωνο με τις αρμόδιες αρχές δείχοντας ότι εχει μετανιώσει

Σκάνδαλο Κατάρ: Τα ερωτήματα που προκύπτουν από την κοινή «διαμονή» του Φ.Τζόρτζι και του Α.Παντσέρι στο ίδιο κελί

Δύσκολα φαίνεται ότι θα αφεθεί ελεύθερος ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο σύντροφος της Εύας Καϊλή που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο Κατάρ, καθώς ολοκληρώθηκε η νέα ακρόασή του αλλά προκύπτουν νέα ερωτήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα ερωτήματα προκύπτουν από το γεγονός ότι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι βρέθηκε στο ίδιο κελί για μερικές ημέρες με τον φερόμενο εγκέφαλο του Σκανδάλου Κατάρ, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έχει κάνει συμφωνία με τις Αρχές να δώσει πληροφορίες με αντάλλαγμα να μειωθεί η ποινή του, κάτι που σύμφωνα με τον δικηγόρο της Εύας Καϊλή, κρατάει την Ελληνίδα πολιτικό πίσω από τα κάγκελα.

Η νέα ακρόαση του Φραντσέσκο Τζιόρτζι ολοκληρώθηκε περίπου στις 13:00 (ώρα Ελλάδας), με τον δικηγόρο του να μην κάνει κάποια δήλωση πριν τη διαδικασία, ενώ μετά από αυτή αρκέστηκε να πει ότι όλα θα απαντηθούν το απόγευμα.

Το απόγευμα η εισαγγελία θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση του Φραντσέσκο Τζιόρτζι ή αν θα αφεθεί ελεύθερος πιθανότατα με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πιθανότητες να αφεθεί ελεύθερος ο σύντροφος της Εύας Καϊλή είναι λίγες στην προκειμένη περίπτωση.

Το κύριο ερώτημα που προκύπτει για την περίπτωση να βρίσκονταν στο ίδιο κελί ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι και ο Αντόνιο Παντσέρι είναι πώς είναι δυνατόν να το επέτρεψαν αυτό οι βελγικές Αρχές, αφού τα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο Σκάνδαλο Κατάρ μπορεί να συμφωνήσουν να αλλάξουν όσα θα καταθέσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.