ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στη Βρετανία η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – Θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ και τον Ρίσι Σούνακ

Με αφορμή την ολοκλήρωση των διευθετήσεων για την Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο του Brexit

Στη Βρετανία η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – Θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ και τον Ρίσι Σούνακ

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα συναντηθεί σήμερα με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Βρετανία για την ολοκλήρωση των διευθετήσεων για την Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο του Brexit.

Η πρόεδρος της Κομισιόν θα έχει συνομιλίες με τον βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και «θα συναντηθεί επίσης το απόγευμα με την μεγαλειότητά του τον βασιλιά», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Προσβλέπω στο άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στις διπλωματικές σχέσεις με τον εταίρο και φίλο μας», έγραψε στο Twitter η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά την άφιξή της στην Βρετανία.

Στο Λονδίνο, εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι «ο βασιλιάς έχει την ευχαρίστηση να συναντά οποιονδήποτε διεθνή ηγέτη επισκέπτεται την Βρετανία και, κατά τη γνώμη της κυβέρνησης, πρέπει να το κάνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.