ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Στο συνέδριο της ΝΔ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Μειώσαμε το κόστος ενέργειας – Προσφέρετε μεγάλη αμυντική βοήθεια στην Ουκρανία»!

Ζητά ψήφο στη ΝΔ για να επανεκλεγεί η ίδια πρόεδρος της Κομισιόν

Στο συνέδριο της ΝΔ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Μειώσαμε το κόστος ενέργειας – Προσφέρετε μεγάλη αμυντική βοήθεια στην Ουκρανία»!

Δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα στις τιμές της βενζίνης, και έρχεται και νέα αύξηση, οι πολίτες είναι προτελευταίοι στην αγοραστική δύναμη αλλά σήμερα η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μιλώντας από το βήμα του 15ου συνεδρίου της ΝΔ εξήρε την πρόοδο της χώρας μας!

Και βέβαια δεν ξέχασε να μιλήσει ακόμα μια φορά όχι μόνο κατά της Ρωσίας αλλά και για την στρατιωτική συμβολή της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη στο πλευρό του Β.Ζελένσκι, ζητώντας σε 59 ημέρες και πάλι την ψήφο στη ΝΔ ώστε να επανεκλεγεί στην θέση της προέδρου της Κομισιόν.

«Είναι μεγάλη χαρά να είμαι μαζί σας σήμερα. Αυτή είναι η πρώτη μου στάση στην εκστρατεία μου από τότε που έλαβα το χρίσμα του ΕΛΚ και δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο μέρος να ξεκινήσω από την Αθήνα», ανέφερε.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε «ενθουσιασμένη από τη δουλειά που έχει κάνει η Ελλάδα. Ήθελα να είμαι εδώ αυτοπροσώπως και να σας πω ότι μπορείτε είστε υπερήφανοι για την πρόοδο».

«Σήμερα η Ελλάδα είναι ένας πυλώνας της διεθνούς κοινότητας, του ΝΑΤΟ, της συλλογικής μας ασφάλειας και μέλος της ευρωπαϊκής μας οικογένειας. Η ιστορία της Ελλάδας είναι μία ιστορία μεγάλης ανάκαμψης. Είναι εντυπωσιακό» τόνισε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα επιτεύγματα της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και στη συνεργασία που είχε για το Ταμείο Ανάκαμψης, ευχαριστώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνεισφορά του στην υλοποίησή του.

«Υπό την ηγεσία σας η Ελλάδα είναι στην αιχμή της οικονομικής ανάπτυξης, η οικονομία αναπτύσσεται πιο πολύ από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, προσελκύει επενδύσεις και τα πετύχατε όλα αυτά υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τους πολίτες, στους μισθούς, στις συντάξεις, στην καθημερινότητα. Κάνατε την Ελλάδα περήφανη και την Ευρώπη περήφανη», επισήμανε.

«Μαζί ανατάξαμε τις οικονομίες μας με το Ταμείο Ανάκαμψης και θέλω να ευχαριστήσω τον Κυριάκο για την ανεκτίμητη συνεισφορά του για την υλοποίηση του. Μαζί δίνουμε τη μάχη απέναντι στην κλιματική αλλαγή και ταυτόχρονα δείχνουμε αλληλεγγύη σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο», υπογράμμισε.

Για τη Ρωσία

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σημείωσε ότι η Ευρώπη αντιστάθηκε στον Πούτιν και μείωσε το κόστος ενέργειας (μήπως δεν κατάλαβε σε ποια χώρα ήρθε;), διαμορφώνοντας και το πακέτο για τη μετανάστευση και το άσυλο, κάτι για το οποίο αναφέρθηκε στον Μαργαρίτη Σχοινά. Όπως είπε, «εμείς οι Ευρωπαίοι αποφασίζουμε ποιος θα έρθει στην Ευρώπη και υπό ποιους όρους και όχι οι διακινητές».

Και ρωτάμε, δηλαδή όλοι αυτοί οι παράνομοι μετανάστες που έχουν κατακλύσει την ΕΕ είναι δική τους απόφαση; Αυτούς επέλεξαν να φέρουν;

Υπενθυμίζοντας ότι η Ελλάδα έχει προσφέρει αμέριστη συμπαράσταση στην Ουκρανία, η πρόεδρος της Κομισιόν έθεσε ως ζήτημα για το μέλλον τη συζήτηση για την αμυντική συνεργασία, κάτι που θα βρίσκεται στο επίκεντρο της καμπάνιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ας σηκώσουμε τα μανίκια μας, 59 μέρες ως τις εκλογές», κατέληξε στην ομιλία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.