ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Ζελένσκι για την Λιζ Τρας: «Ήταν πάντα στην πεφωτισμένη πλευρά της ευρωπαϊκής πολιτικής»

«Πιστεύω ότι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα για την υπεράσπιση των λαών μας» δήλωσε ο Β.Ζελένσκι

Β.Ζελένσκι για την Λιζ Τρας: «Ήταν πάντα στην πεφωτισμένη πλευρά της ευρωπαϊκής πολιτικής»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας, ήταν «πάντα στη πεφωτισμένη πλευρά της ευρωπαϊκής πολιτικής» και ότι το Κίεβο προσβλέπει σε ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών επί των ημερών της στη Ντάουνινγκ Στριτ.

«Στην Ουκρανία τη γνωρίζουμε καλά. Ήταν πάντα στην πεφωτισμένη πλευρά της ευρωπαϊκής πολιτικής», ανέφερε ο Β.Ζελένσκι για την Λ.Τρας σε βιντεοσκοπημένη ομιλία του, αφότου επαίνεσε τον προκάτοχό της Μπόρις Τζόνσον.

«Πιστεύω ότι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα για την υπεράσπιση των λαών μας και την αποτυχία των καταστροφικών προσπαθειών της Ρωσίας», δήλωσε ο ουκρανός πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, ο Μπόρις Τζόνσον είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι – την τελευταία του ως πρωθυπουργός της Βρετανίας – κατά την οποία υπογράμμισε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να κερδίσουν τον πόλεμο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα το κάνουν. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τον Β.Ζελένσκι ότι θα παραμείνουν σε επαφή ως φίλοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.