Φάλαινα χτυπά το κεφάλι της με μανία στο τζάμι του ενυδρείου – Ζει εγκλωβισμένη εδώ και 12 χρόνια (βίντεο)

Το στενάχωρο αυτό περιστατικό είχε ξανασυμβεί τον Σεπτέμβριο του 2021

Φάλαινα χτυπά το κεφάλι της με μανία στο τζάμι του ενυδρείου – Ζει εγκλωβισμένη εδώ και 12 χρόνια (βίντεο)

Μια φάλαινα Όρκα φαίνεται να χτυπά με μανία το κεφάλι της στο τζάμι της πισίνας  του ενυδρείου MarineLand στο Οντάριο του Καναδά, όπου ζει εγκλωβισμένη εδώ και 12 χρόνια και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. 

Την είχαν αιχμαλωτίσει στα νερά της Ισλανδίας το 1979 και από τότε την κρατούν εσώκλειστη μέσα σε ενυδρείο στον Καναδά και από το 2011 ζει τελείως μόνη της χωρίς καμία συντροφιά, καθώς είναι η μόνη που επέζησε από τις άλλες φάλαινες του ενυδρείου και από τα πέντε παιδιά της, η ίδια μάλιστα είναι πλέον 45 ετών.

Τον Ιούνιο, οι κάμερες της εγκατάστασης του ενυδρείου την κατέγραψαν να κάνει κάτι περίεργο και σοκαριστικό.

Η όρκα έκανε αρχικά κύκλους μέσα στη δεξαμενή και, στη συνέχεια, χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι της πάνω στα γυάλινα τοιχώματα από όπου μπορούν να τη δουν οι επισκέπτες. Μετά έκανε ξανά κύκλους και μπροστά σε επισκέπτες χτύπησε ξανά το κεφάλι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας ακτιβιστής κατά της κράτησης των ζώων και πρώην εργαζόμενος στο ενυδρείο, ο Φιλ Ντέμερς, είχε καταγράψει, τον Σεπτέμβριο του 2021, την όρκα να χτυπά ξανά το κεφάλι της στο τοίχωμα του ενυδρείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.