ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φιλιππίνες: Απίστευτο θέαμα – 9χρονο κορίτσι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ψαλίδι καρφωμένο στο κεφάλι της

Το παιδί νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Φιλιππίνες: Απίστευτο θέαμα – 9χρονο κορίτσι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ψαλίδι καρφωμένο στο κεφάλι της

Μερικές φορές, οι τσακωμοί μεταξύ αδελφιών μπορεί να καταλήξει σε άσχημους μπελάδες.

Κάτι τέτοιο συνέβη και ανάμεσα σε δύο αδελφάκια στις Φιλιππίνες, όταν τα δύο παιδιά τσακώθηκαν τόσο άσχημα, που το ένα κατέληξε να διακομίζεται στο νοσοκομείο με ένα ψαλίδι καρφωμένο στο κεφάλι του.

Η μαθήτρια από τις Φιλιππίνες χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για μια ολόκληρη εβδομάδα.

«Τα αιχμηρά αντικείμενα όπως τα ψαλίδια ή τα μαχαίρια πρέπει να κρατούνται μακριά από τα παιδιά», προειδοποίησε ο πατέρας του κοριτσιού Rene Boy Raga μετά το περίεργο ατύχημα, το οποίο συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στην επαρχία Sarangani.

Το θύμα, η 9χρονη Νικόλ Ράγκα, τσακωνόταν με τον 5χρονο αδελφό της, όταν το αγόρι τη χτύπησε στο κεφάλι με το σακίδιό του, το οποίο έτυχε να περιέχει το ψαλίδι, όπως αναφέρεται στο nypost.com. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σφηνωθεί το ψαλίδι στο κρανίο της Νικόλ, με το παιδί να φωνάζει από τον πόνο.

Ο τρομοκρατημένος πατέρας της Νικόλ, μόλις είδε το ψαλίδι να προεξέχει από το κεφάλι της, την πήγε αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε υπό στενή παρακολούθηση.

Δυστυχώς, η οικογένεια ήταν πολύ φτωχή για να πληρώσει τα 540 δολάρια και έτσι αναγκάστηκε να περάσει μια εβδομάδα στο νοσοκομείο με το ψαλίδι να εξέχει από το κεφάλι της.

Αν και φέρεται να μην προκλήθηκε μόνιμη βλάβη στη Νικόλ, το φτωχό κορίτσι τραυματίστηκε από το γεγονός.

«Η ανιψιά μου δεν πονούσε, αλλά βαριόταν και ήθελε να περπατάει και να παίζει», είπε η θεία της, Kim Abrenica.

Η Νικόλ σώθηκε μετά από δωρεές που έκαναν οι ντόπιοι που ευαισθητοποιήθηκαν για την επέμβαση, και έτσι η Νικόλ έβγαλε τελικά το ψαλίδι από το κεφάλι της στις 9 Ιουλίου. Τώρα, το κορίτσι αναρρώνει σε νοσοκομείο της πόλης General Santos. «Οι γιατροί είπαν ότι η Νικόλ θα αναρρώσει πλήρως», είπε ο πατέρας. «Δεν υπάρχει βλάβη στον εγκέφαλό της και οι πληγές θα επουλωθούν. Θα επανέλθει στο φυσιολογικό της πολύ γρήγορα».

Ανακουφισμένος πλέον, ο πατέρας πρόσθεσε ότι είναι «ευγνώμων» σε όλους όσοι συνέβαλαν στην εγχείρησή της, υποστηρίζοντας: «Είμαι τόσο τυχερός που έχω όλους όσους έδωσαν χρήματα και προσευχήθηκαν για τη Νικόλ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.