ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φλόριντα: Επιβάτες κρουαζιερόπλοιου προσβλήθηκαν από άγνωστη ασθένεια – «Ο εμετός μου ήταν μπλε»

Αρχικά πίστευαν πως είναι απλή ναυτία

Φλόριντα: Επιβάτες κρουαζιερόπλοιου προσβλήθηκαν από άγνωστη ασθένεια – «Ο εμετός μου ήταν μπλε»

Πολλοί από τους επιβάτες ενός κρουαζιερόπλοιου με έδρα τη Φλόριντα αρρώστησαν από άγνωστη αιτία που έκανε μια γυναίκα να κάνει εμετό με μπλε απόχρωση, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η Μιράντα Χιλ αρρώστησε λίγο μετά την αναχώρηση από το Τζάκσονβιλ με το πλοίο Elation της Carnival Cruise Line την περασμένη εβδομάδα με την οικογένεια του φίλου της.

Ενώ αρχικά πίστευε ότι ήταν απλώς ναυτία, σύντομα έγινε σαφές ότι επρόκειτο για κάτι χειρότερο.

«Ο εμετός μου ήταν καταγάλανος μπλε και δεν έχω φάει ποτέ τίποτα μπλε και κάθε φορά που κοιτάζω μπλε εμετό, έχει να κάνει με μια δηλητηρίαση», δήλωσε στο First Coast News.

Έτσι, αντί να απολαύσει πενθήμερες διακοπές χαλάρωσης στη θάλασσα, η γυναίκα είπε ότι πέρασε το μισό χρόνο της κρουαζιέρας της συνδεδεμένη με ορό στο ιατρείο του πλοίου.

Και δεν ήταν η μόνη. Μέλη της οικογένειας του φίλου της, κάποιοι φίλοι της και άλλοι επιβάτες υπέφεραν από παρόμοια συμπτώματα, σύμφωνα με την κοπέλα.

«Ο φίλη μου με τον οποίο ήρθα μαζί, ξερνούσε ένα ζωντανό παράσιτο», είπε στο πρακτορείο.

Τη Δευτέρα, η Carnival Cruise Lines φέρεται να δήλωσε ότι οι άνθρωποι που επέβαιναν στο πλοίο Elation είχαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας ή «γρίπης του στομάχου».

Όταν ζητήθηκε σχόλιο σχετικά με το περιστατικό, εκπρόσωπος της Carnival Cruise Lines δήλωσε στην New York Post ότι «δεν έχουν τίποτα να πουν» αυτή τη στιγμή, αλλά δήλωσε ότι η εταιρεία θα παράσχει πληροφορίες όταν αυτές γίνουν διαθέσιμες.

Η Μιράντα, η οποία πιστεύει ότι έπαθε τροφική δηλητηρίαση, λέει ότι η ίδια και ο φίλος της έλαβαν πίστωση 95 δολαρίων από την εταιρεία κρουαζιέρας αφού το πλοίο έδεσε στο Τζάκσονβιλ.

«Ελπίζω απλώς να κάνουν κάτι καλύτερο, να καθαρίσουν το πλοίο τους, μας έλεγαν να πλένουμε τα χέρια μας, αλλά ποιος ξέρει αν οι μάγειρες πλένουν τα χέρια τους», δήλωσε η άτυχη κοπέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.