Fox News: «Tα ψέματα του Β.Ζελένσκι για το χτύπημα στην Πολωνία μπορούσαν να προκαλέσουν εκατομμύρια θανάτους Αμερικανών»

Αποδομείται τάχιστα η εικόνα του Ουκρανού προέδρου

Fox News: «Tα ψέματα του Β.Ζελένσκι για το χτύπημα στην Πολωνία μπορούσαν να προκαλέσουν εκατομμύρια θανάτους Αμερικανών»

Ο Τucker Carlson του Fox News εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Ουκρανού Προέδρου Β.Ζελένσκι, κατηγορώντας τον ότι είπε ψέματα για το πυραυλικό πλήγμα στην Πολωνία και επιχείρησε να παρουσιάσει τον ουκρανικό πύραυλο ως ρωσικό, με σκοπό να πεθάνουν εκατομμύρια Αμερικανοί για να εξυπηρετηθούν τα σχέδιά του.

Είναι η πρώτη φορά που τα αμερικανικά ΜΜΕ εν χορώ αποδομούν τον Β.Ζελένσκι ενώ μέχρι το πολωνικό «ατύχημα», φροντίζαν επιμελώς την εικόνα του για να φαίνεται ως «ήρωας» στα μάτια των δυτικών κοινωνιών.

Αυτό σημαίνει πως πλέον το κόστος του πολέμου στην Ουκρανία έχει γίνει δυσβάσταχτο, αλλά σημαίνει επίσης πως όντως στην Δύση είναι εξοργισμένοι με τον Ζελένσκι.

Αυτό που δεν μπόρεσαν να αποδεχτούν στις ΗΠΑ είναι πως ο Ουκρανός Πρόεδρος συνέχισε να λέει ψέματα ακόμα και μετά που οι Αμερικανοί δημοσίως αποκάλυψαν πως ο πύραυλος που χτύπησε την Πολωνία και σκότωσε δύο ανθρώπους, ήταν ουκρανικός.

«Ο Ζελένσκι συνέχισε να λέει ψέματα στην τηλεόραση. Οπότε όταν διοικείς μία χώρα όπου η ελευθεροτυπία έχει απαγορευτεί, όπως στην Ουκρανία, μπορεί να μην συνειδητοποιείς ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν είναι αναγκασμένος να σε πιστέψει. Δεν μπορείς να τους βάλεις όλους φυλακή.

Για αυτό συνέχισε να λέει αυτό που ήξερε ότι δεν ήταν αλήθεια! Είναι ένα ψέμα που θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια Αμερικανούς. Οπότε πρέπει να αναρωτηθείτε: “Είναι καιρός να σταματήσετε να υποστηρίζετε αυτόν τον τύπο; Μπορεί ο κίνδυνος να είναι τόσο υψηλός;” Λέει επίτηδες ψέματα για να μας βάλει σε πόλεμο».

Το Fox News είναι παναμερικανικής εμβέλειας κανάλι και θεωρείται η «ναυαρχίδα» των ΜΜΕ που πρόσκεινται στους Ρεπουμπλικανούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό σημαίνει πως με την ανάληψη του ελέγχου της Βουλής των Αντιπροσώπων από την ρεπουμπλικανική πλειοψηφία όπως προέκυψε από τις πρόσφατες αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές, θα επιφέρει μία σημαντική στροφή στο ουκρανικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.