ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Fox News: «Στο WEF θα πουλούσαν ακόμα και τα παιδιά τους στην Κίνα για μία έκπτωση φόρου»

«Φαίνεται πως υπάρχει για να καταστρέφει τις εθνικές οικονομίες»

Fox News: «Στο WEF θα πουλούσαν ακόμα και τα παιδιά τους στην Κίνα για μία έκπτωση φόρου»

Αναλύοντας την φετινή συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Davos της Ελβετίας ο γνωστός παρουσιαστής, Tucker Carlson χαρακτήρισε τους συμμετέχοντες «άψυχους, άπληστους λάτρεις του χρήματος που θα πουλούσαν τα παιδιά τους στην Κίνα για μία μεγάλη έκπτωση φόρου» και πως η χρησιμότητά του είναι «να καταστρέφει τις εθνικές οικονομίες»

Μίλησε για την περιβόητη “αναστροφή της σύγχρονης γλώσσας” από τoυς θαμώνες του WEF, που δεν είναι τίποτα άλλο από το να ισχύει ακριβώς το αντίθετο από ότι λένε!

«Λένε ότι υπερασπίζονται την δημοκρατία και προωθούν τον αυταρχισμό. Μιλάνε για το κίνημα black lives matter και σκοτώνουν μαύρους ανθρώπους. Στη συνέχεια οι Δημόσιας Αρχές Υγείας κάνουν τον πληθυσμό πιο άρρωστο. Αυτά τα λεγόμενα “Παγκόσμια Οικονομικά Φόρα” φαίνεται να υπάρχουν για να καταστρέφουν εθνικές οικονομίες».

«Ας πάρουμε για παράδειγμα της Σρι Λάνκα, η WEF τους είπε να σταματήσουν να χρησιμοποιούν λιπάσματα. Αποτέλεσμα; Ο κόσμος να πεθάνει της πείνας και η χώρα να καταρρεύσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.