ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φρανκφούρτη: Παρέδωσε χαμένη επιταγή αξίας 4,6 εκατ. ευρώ και του έδωσαν έξι πακέτα… ζελεδάκια για ανταμοιβή!

Όπως ήταν λογικό ο νεαρός δεν εντυπωσιάστηκε από την ανταμοιβή

Φρανκφούρτη: Παρέδωσε χαμένη επιταγή αξίας 4,6 εκατ. ευρώ και του έδωσαν έξι πακέτα… ζελεδάκια για ανταμοιβή!

Ο Ανουάρ βρήκε μια επιταγή με το αστρονομικό ποσό των 4,6 εκατ. ευρώ της εταιρίας «Haribo», και αποφάσισε να την επιστρέψει.

Η επιταγή φέρεται να είχε εκδοθεί στη «Haribo» από έναν μεγάλο όμιλο σούπερ μάρκετ.

Ο άνδρας από την Φρανκφούρτη δεν το σκέφτηκε για πολύ. Αμέσως επικοινώνησε με την εταιρεία προκειμένου να παραδώσει την επιταγή. «Ήταν τόσο μεγάλο το ποσό που δεν μπορούσα καν να το προφέρω» είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, όταν ο δικηγόρος της εταιρείας επικοινώνησε μαζί του, του ζήτησαν να καταστρέψει την επιταγή, αφού πρώτα τους έστελνε μια φωτογραφία ως απόδειξη ότι την είχε.

Το ευχαριστώ της εταιρείας

Έτσι ακολούθησε τις οδηγίες τους και λίγες μέρες αργότερα έλαβε ως χειρονομία ευγνωμοσύνης από την γερμανική εταιρεία γλυκών, ένα δέμα που είχε έξι σακουλάκια με ζαχαρωτά.

Όπως ήταν λογικό ο Ανουάρ δεν εντυπωσιάστηκε από την ανταμοιβή, καθώς είχε προσφέρει μια τεράστια επιταγή στην εταιρεία και θεωρώντας πως την γλίτωσε από πολύ μεγάλες περιπέτειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτό το σκεπτικό βέβαια δεν φαίνεται να συμφωνεί η εταιρεία, αφού η με δήλωσή της στα τοπικά Μέσα ανέφερε πως «εφόσον ήταν μια επιταγή με όνομα και στοιχεία, κανένας άλλος πλην της εταιρείας δεν θα μπορούσε να την εξαργυρώσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.