ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρίκη στο Μεξικό: Σύζυγος κανίβαλος σκότωσε τη γυναίκα του και έφαγε το μυαλό της!

Χρησιμοποίησε μέρος του θρυμματισμένου κρανίου της ως τασάκι

Φρίκη στο Μεξικό: Σύζυγος κανίβαλος σκότωσε τη γυναίκα του και έφαγε το μυαλό της!

Ένας «λάτρης του διαβόλου» με το όνομα «Κανίβαλος της Πουέμπλα» που φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του, έφαγε τον εγκέφαλό της σε τάκος και χρησιμοποίησε το κρανίο της ως τασάκι συνελήφθη στο Μεξικό, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Alvaro, συνελήφθη στο σπίτι του ζευγαριού στην Puebla στις 2 Ιουλίου και τέθηκε υπό κράτηση. Η αστυνομία κατηγορεί τον 32χρονο ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του -μητέρα πέντε παιδιών- στις 29 Ιουνίου ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια απαγορευμένης ουσίας.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, φέρεται να είπε στους αξιωματικούς ότι η Santa Muerte (η Παναγία του Αγίου Θανάτου) και ο διάβολος τον είχαν διατάξει να διαπράξει το έγκλημα.

Μετά τη δολοφονία, ο Alvaro φέρεται να τεμάχισε το σώμα του θύματος Maria Montserrat Animas Montiel και να τοποθέτησε τα λείψανά της σε πλαστικές σακούλες. Μερικά από αυτά φέρεται να τα πέταξε σε μια χαράδρα πίσω από το σπίτι και τα άλλα τα κράτησε.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην υπόθεση, ομολόγησε ότι έφαγε μέρος του εγκεφάλου της συζύγου του σε τάκος και ότι χρησιμοποίησε μέρος του θρυμματισμένου κρανίου της ως τασάκι. Δύο μέρες μετά τη δολοφονία, φέρεται να τηλεφώνησε σε μια από τις θετές του κόρες για να ομολογήσει το έγκλημά του.

Η μητέρα του θύματος, Maria Alicia Montiel Serran, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Alvaro είπε σε μια από τις κόρες της «να έρθει να μαζέψει τη μαμά της γιατί «την έχω ήδη σκοτώσει και την έβαλα σε σακούλες». Η ίδια αποκάλυψε ότι ο Alvaro έκοψε το σώμα του 38χρονου θύματος «με ένα μαχαίρι, μια σμίλη και ένα σφυρί», μάλιστα πρόσθεσε ότι της είπε πως «δεν υπέφερε».

Η Μαρία Μονσεράτ παντρεύτηκε τον Αλβάρο  λιγότερο από ένα χρόνο πριν. Είχε πέντε κόρες, ηλικίας 12 έως 23 ετών. Οι δύο μικρότερες ζούσαν με το ζευγάρι και, σύμφωνα με τη γιαγιά τους, δέχτηκαν βία και σεξουαλική παρενόχληση από τον Alvaro.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια του θύματος λέει ότι ο Alvaro, ένας οικοδόμος, είναι εθισμένος σε ποτά και ναρκωτικά και συχνά ήταν βίαιος απέναντι στη γυναίκα του. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, το ζευγάρι συχνά ανέβαζε για τη λατρεία της Santa Muerte στα κοινωνικά δίκτυα. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε έναν βωμό μαύρης μαγείας στο σπίτι τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.