ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Χαράρι: «Δεν ήταν πολύ θανατηφόρος ο Covid-19 αλλά μας έμαθε τα lockdown – Μπορούμε και για την κλιματική αλλαγή»!

Νέα «βόμβα» από τον υπέρμαχο του «Great Reset»

Γ.Χαράρι: «Δεν ήταν πολύ θανατηφόρος ο Covid-19 αλλά μας έμαθε τα lockdown – Μπορούμε και για την κλιματική αλλαγή»!

Δεν έχουν τέλος οι προτάσεις και οι παραινέσεις του Γιουβάλ Νόα Χαράρι, για την ανθρωπότητα και τι οι κυβερνήσεις θα μπορούσαν να κάνουν!

Αυτή την φορά και αναγνωρίζοντας ότι o Covid-19 δεν ήταν και πολύ θανατηφόρος ιός, καταπιάστηκε με την ικανότητα που έχουν πλέον (υπάρχει τεχνογνωσία!) οι κυβερνήσεις να κάνουν μαζικά lockdown με αφορμή την… κλιματική αλλαγή.

O Γιούβαλ Χαράρι δεν είναι απλώς ένας «προφήτης» της Νέας Εποχής αλλά είναι ο σύμβουλος του Κλάους Σβαμπ και συνομιλητής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υποστηρικτής του περιβόητου «Great Reset» ξεκαθαρίζει πως τα lockdown μπορούν να εφαρμοστούν σε μεγαλύτερη κλίμακα!

 Έτσι μεταξύ άλλων τονίζει:

«Πολλά από τα σενάρια που περιέγραψα, πριν από την πανδημία, δεν τα περιέγραψα ως προφητείες, αλλά ως πιθανά να συμβούν.

Τώρα, ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε ποιες θα είναι οι συνέπειες ενός πολύ μεγαλύτερου προβλήματος όπως η κλιματική αλλαγή.

(Με βάση αυτό το πρόβλημα) μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα σε τεράστια κλίμακα!

Μπορείς να σταματήσεις όλες τις αεροπορικές πτήσεις, μπορείτε να κλειδώσετε ολόκληρες χώρες και η ζωή να συνεχιστεί»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.