ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: Η υπουργός του Μακρόν Μαρλέν Σιαπά φωτογραφίζεται για το Playboy φορώντας την εθνική σημαία (φώτο)

Έκανε το εξώφυλλο στο πλαίσιο μιας μεγάλης συνέντευξης 12 σελίδων

Γαλλία: Η υπουργός του Μακρόν Μαρλέν Σιαπά φωτογραφίζεται για το Playboy φορώντας την εθνική σημαία (φώτο)

Μια αποκάλυψη για το επόμενο τεύχος του γνωστού περιοδικού Playboy έκανε η γαλλική εφημερίδα Le Parisien, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία, με την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρλέν Σιαπά να ποζάρει στο εξώφυλλο.

Η πλευρά της Σιαπά επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση της έμπιστης τόσο του Μακρόν, όσο και της συζύγου του, Μπριζίτ, αναφέροντας πως «έκανε το εξώφυλλο στο πλαίσιο μιας μεγάλης συνέντευξης, 12 σελίδων, που αφορά κυρίως την ελευθερία των γυναικών, τον φεμινισμό, την πολιτική και την λογοτεχνία».

Από την πλευρά τους, βουλευτές της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για «πρόκληση», ωστόσο «από εκείνη όλα τα περιμέναμε και δεν μας προκαλεί έκπληξη».

Η ίδια η Σιαπά αντέδρασε με tweet το Σάββατο, στο οποίο ανέφερε πως «η υπεράσπιση του δικαιώματος των γυναικών να διαθέτουν το σώμα τους, αφορά τα πάντα και πάντοτε. Στη Γαλλία οι γυναίκες είναι ελεύθερες. Με όλο τον σεβασμο στους οπισθοδρομικούς και στους υποκριτές».

Στη συνέντευξή της στο διάσημο περιοδικό, η Μαρλέν Σιαπά κάνει μια σύγκριση του εαυτού της της με την Πάμελα Άντερσον, προσθέτοντας πως οι πόζες στο Playboy αποτελούν πράξη χειραφέτησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.