Γάλλος ΥΠΕΞ: «Στηρίζουμε την Μολδαβία αποφασιστικά»

«Κινδυνεύει με αποσταθεροποίηση»

Γάλλος ΥΠΕΞ: «Στηρίζουμε την Μολδαβία αποφασιστικά»

Η Γαλλία στηρίζει τη Μολδαβία μπροστά «στους κινδύνους αποσταθεροποίησης», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ζαν Ιβ Λε Ντριάν, έπειτα από μια σειρά εκρήξεων στη φιλορωσική αποσχισθείσα περιοχή της Υπερδνειστερίας, που συνορεύει με την εμπόλεμη Ουκρανία.

«Ο υπουργός συμμερίστηκε με τον Μολδαβό ομόλογό του την ανησυχία του και την επαγρύπνησή του μπροστά στα περιστατικά που συνέβησαν τις δύο τελευταίες ημέρες στην Υπερδνειστερία. Επανέλαβε, στο πλαίσιο αυτό, την πλήρη στήριξη της Γαλλίας στη σταθερότητα, την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Μολδαβίας μπροστά στους κινδύνους αποσταθεροποίησης, που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η στήριξή μας στη Μολδαβία, που είναι ιδιαιτέρως εκτεθειμένη στις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, θα συνεχιστεί με αποφασιστικό τρόπο», λέει το δελτίο τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.