ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανία: Οι γυναίκες θα μπορούν στο εξής να κολυμπούν γυμνόστηθες στις πισίνες του Βερολίνου

Με σκοπό να καταπολεμηθούν οι διακρίσεις με τους άνδρες 

Γερμανία: Οι γυναίκες θα μπορούν στο εξής να κολυμπούν γυμνόστηθες στις πισίνες του Βερολίνου

Γυμνόστηθες στις πισίνες του Βερολίνου θα μπορούν θα κολυμπούν οι γυναίκες προκειμένου με αυτό τον τρόπο να καταπολεμηθούν οι διακρίσεις με τους άνδρες  ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία που διαχειρίζεται τις πισίνες της γερμανικής πρωτεύουσας.

Μια γυναίκα είχε προσφύγει στην υπηρεσία καταπολέμησης των διακρίσεων του Βερολίνου επειδή οι άνδρες επιτρεπόταν να κολυμπούν στις πισίνες με ακάλυπτο το στήθος, αλλά οι γυναίκες όχι.

Με αφορμή αυτήν την προσφυγή, η εταιρεία Berliner Bäder-Betriebe θα εφαρμόζει στο μέλλον τον εσωτερικό κανονισμό της και τον κανονισμό των λουτρών έτσι ώστε να σέβεται την ισότητα των φύλων» ανέφερε η υπηρεσία. «Η κολύμβηση με ακάλυπτο το στήθος θα επιτρέπεται στο μέλλον για όλες τις γυναίκες», διευκρίνισε.

Η υπηρεσία διαμεσολάβησης κατά των διακρίσεων του Βερολίνου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση αυτή. «Τώρα θα πρέπει να εφαρμοστεί αυτός ο κανόνας και να μην εκδιώκονται ή να απαγορεύεται η πρόσβαση» στις γυναίκες, σχολίασε η διευθύντριά της, η Ντόρις Λίμπσερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.