ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γυναίκα έπιασε τον σύντροφό της να την απατά σε ένα κρουαζιερόπλοιο από τις κάμερες ασφαλείας (βίντεο)

Όπως ήταν φυσικό το γεγονός έγινε viral

Γυναίκα έπιασε τον σύντροφό της να την απατά σε ένα κρουαζιερόπλοιο από τις κάμερες ασφαλείας (βίντεο)

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μιας γυναίκας για την πίστη του φίλου της, όταν τον έπιασε να την απατά σε ένα κρουαζιερόπλοιο, μέσα από τις κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γυναίκα είχε αρχίσει να υποψιάζεται τη συμπεριφορά του φίλου της στο κρουαζιερόπλοιο και αποφάσισε να το ερευνήσει. Επιστράτευσε τη βοήθεια ενός φίλου της, ο οποίος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας του πλοίου και να καταγράψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

@kayla.nicole.g Replying to @jmoody588 ♬ I Got 5 On It – Tethered Mix from US – Michael Abels & Luniz

Το υλικό δείχνει τον φίλο της γυναίκας με μια άλλη γυναίκα σε ιδιωτικό χώρο του πλοίου. Η γυναίκα που κατέγραψε το υλικό, αντιμετώπισε τον φίλο της με τα στοιχεία, οδηγώντας σε έντονο καυγά και τελικά στο τέλος της σχέσης τους.

Το περιστατικό προκάλεσε συζήτηση σχετικά με την ηθική της χρήσης καμερών παρακολούθησης. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι ένα απαραίτητο βήμα για την προστατευτεί κάποιος άνθρωπος από το να πληγωθεί.

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η θέση σας επί του θέματος, το περιστατικό αυτό χρησιμεύει ως υπενθύμιση της σημασίας της εμπιστοσύνης και της επικοινωνίας σε κάθε σχέση. Αν έχετε ανησυχίες για τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, είναι σημαντικό να τις αντιμετωπίσετε ανοιχτά και ειλικρινά, αντί να καταφεύγετε σε τακτικές παρακολούθησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.